![]() |
Noua Lege a Strazii
Ma uitam pe Antena 1 la o emisiune care se numea : Noua Lege a strazii.... va dau cateva citate din emisiune ( P = Politist in cazul de fata era D'l Tatuc... si I=cel care pune intrebarea)
I: Domnule Tatuc se mai fac curse de masini in Ploiesti? P:Se fac dar din ce in ce mai putine... I: Dar cei care fac asemnea curse vor primi vreo aprobare de la dumneavostra pentru organizarea lor ? P:Pe drumul public nu vor obtine niciodata aprobarea noastra P:Avem in Ploiesti un grup de tineri pasionati de curse de masini, dar dupa 1 decembrie vor avea dosare penale. Cam atat am prins din emisiune... dupa asta au inceput sa vorbeasca despre altceva si apoi s-a terminat emisiunea... Discutia este reprodusa in proportie de 95%...deci nu e ceva ce am inteles eu ... e exact ce au zis ei... |
Re: Noua Lege a Strazii
A zis ca daca ii vor prinde le vor face dosare penale!
Ceea ce e cam imposibil pentru ei. :twisted: :twisted: :twisted: |
doar atat a discutat cu acel Subcomisar ... pe acest subiect
|
mda..sper sa nu aiba dreptate!
|
apropo de asta, vedeti ce scrieti aici pe forum despre noi,de ploiesti...ca sunt cu ochii pe noi .va spun sincer
|
Ce sa le ceri??? Sunt politisti si politisti.... uni mai destepti, alti mai inceti la minte.... Daca ei cred ca or sa poata ajunge la nivelul Politiei din USA se inseala!!! Cred ca Domnul Tatuc se gandea la hoti de automobile (de lux) nu la cei care "se trag" prin oras!
Sau poate ma insel eu: si-or fi angajat piloti la politie :lol: :lol: :lol: |
Nu era vorba de hoti de automobile.... pur si simplu tipul ala a pus intrebarea cu , cursele .. si eu am reprodus aproape cuvant cu cuvant... oricum astea sunt asa de gura lumii :) ca sa faci dosar penal... trebuie sa te prinda in flagrant si sa fie ceva ilegal organizat... nu cum fac unii de se intalnesc la semafor si o ``dau`` :D
|
da, trebuie dovezi, trebuie o groaza de chestii, nu merge ca a visat unu noaptea si gata hai sa facem dosare. si pana acolo avem noi cetatenii o groaza de drepturi pe care ar trebui sa le folosim mai des atunci cand isi face organu de lucru.
|
faza e ca majoriatea din noi nu prea isi stiu drepturile. am vazut destui care si-au luat amenzi de fraieri... dc nu am pune botul la fiecare politati care l-am vedea si am avea mai mult tupeu nu ar mai trai ei cu impresia ca pot sa faca ce vor cu noi...
|
Nu are cum sa iti faca dosar penal decat daca te prinde in flagrant la curse, atat, nu ca vrea el.
|
Quote:
|
are dreptate gaboru;.adik in legislatia nou scrie k faci parnaie de la 6 luni la 3 ani park ptr competitii sportive neautorizate
|
si in vechea legislatie e infractiune, deci nimic nou.
|
Apropos de Politzie, ce-o mai face Gaboru' dupa forum, ca n-a mai venit la nici o intalnire.
Ii vad mereu espero-ul vis-a-vis de biroul meu... Hmmm... |
Quote:
hai sa ii lasam in geam un bilet :rolleyes2 "mai vino si tu pe la sala" semnat comunitatea 4tuning .. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning