![]() |
Driver San Fransisco
Ieri a aparut Driver San Fransisco! Va recomand sa il incerecati e foarte tare jocul, Apesi SHIFT si te teleporteze in air si poti sa alegi o alta masina..E misto rau :D
Un videoclip facut de mine cu un Audi TT RS; https://www.youtube.com/watch?v=Bl18XzNMdKU |
Re: Driver San Fransisco
Quote:
|
L-am luat si eu...e super caterinca...imi place la nebunie...singuru inconvenient este ca mi se misca cam greu la urmaririle de politie :|
|
Voua va merge volanul in acest joc? Daca da va rog sa imi spuneti cum sa fac sa imi mearga si mie.
Mie nu imi merge G27-le. Ma duc la Settings/Wheel si dau enter ca sa setez acceleratia si frana si cand apas pedalele nu se intampla nimic. Plus ca nu este nici o setare pentru directie. Am reusit sa fac pedalele sa mearga dand pe gamepad. Numai bine! |
Quote:
|
Asa mi s-a intamplat si mie....vezi ca iti trebuie un nou fisier ubiorbitapi_r2.dll...il iei de pe google si il copiezi unde e instalat jocul ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poftim ;)...da vezi ca o sa pierzi si salvarea :lol:
|
Tot nu merge ce zici sa incerc sa reinstalez jocul sis a inlocuiesc doar chestia asta?
|
stie cineva daca pot schimba din mph in kph?:D
|
Am incercat si eu si nu merge.....
Cred ca asa e facut pt mph:sad: |
acum il iau si eu ;)
|
e fain,tot ce pot zice e ca e superb jocul...am ramas fara cuvinte...cand a dat crash la final:| e porcarie...da crash cu dont send cand esti cu camaro-ul rosu pe pod,spre downtown.:|
in rest jocu e superb |
Quote:
Crash ai luat in primul rand ca nu lai luat bine de pe net ..Sunt sigur ca astia de la ubisoft nu lasau asa un bug de mare sa fie. |
e fain jocu ;) poze mai incolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning