![]() |
my 207
5 Attachment(s)
-sa-mi prezint si eu masinuta mea ,din 2008, 1.6 hdi 90 caluti .senzori ploaie si lumina ,incalzire in scaune ,dublu climatronic,torpedou refrigerant
- a primit un set de jante pe 17 RONDELL -eleron -xenon faza scurta -dvd 2din pioneer -sistem audio MTX -alarma VIPER Pe viitor as dori sa ii fac o remapare si un set de pleoape faruri |
Re: my 207
Foarte misto dau jantele pe masina. Niste arcuri sport mai lipsesc.
|
Quote:
|
Cu putina atentie se poate merge si pe drumurile noastre.
|
frumoasa masina ,sa o stapanesti sanatos
|
merci mult
|
Frumoasa masinuta.
Remaparea iti recomand la Dimsport. Eu tocmai ce mi-am facut o remaparea la ei, tot la un 207 cu acelasi motor ca si al tau. Poti sa-mi faci o poza in locul unde ti-ai montat balasturile de xenon ? Si ce firma de xenon ai ales ? Iti da eroare in bord ? |
Quote:
|
Frumoasa masina si jantele culoarea este ce-a mai potrivita ;)
|
Am inteles unde sunt montate balasturile dar nu ajunge apa la ele ? Si ai tras fir asa de lung pana la far sau asa au fost ele lungi de la inceput ? Ce firma sunt ?
Sa-mi spui si ce kit de ambreiaj ai ales si cati km ai cu masina de deja trebuie sa schimbi ambreiajul. Personal te-as sfatui, mai ales daca vrei si remapare, Sachs performance dar e ceva cam scump - in jur de 450 euro. Daca nu Valeo original. Ai grija de Luk fabricat in Ungaria care il monteaza cei de la Eurial ca am inteles ca sunt cam slabe. |
Quote:
|
Quote:
km am in jur de 100 00 ,oricum mai merge inca mult si bine insa ma deranjeaza faptul ca prinde mai sus ambreiajul (pedala) |
Daca vrei si remapare, care merita intradevar, atunci cu siguranta vei schimba si ambreiajul. Daca il ai deja, atunci e ok si Luk.
Intra pe p e u g e o t c l u b r o m a n i a . r o pentru mai multe detalii si informatii legate de Peugeot. |
Arata bine! Spor la midificari in cont.
|
Quote:
bebeko:zi- mi te rog dupa remapare afuma acum masina ?:rolleyes2 |
All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2025 4Tuning