![]() |
CUMPAR BMW E30
Dupa cum spune si titlu.. sunt interesat sa achizitionez un "ursulet"
Nu conteaza daca e in 2 sau 4 usi... De preferat sa fie bucuresti sau imprejurimi...inmatriculat, motor 1.8 dar cel mai important lucru sa aibe SERIILE IN REGULA (carte talon masina) buget 500E va astept cu oferte pe forum/pm o zi buna va doresc:) |
Re: CUMPAR BMW E30
|
n-am inteles ce vinzi... acte la 280 de euro + o caroserie la cantar? EEO? sau care-i faza? daca vrei discutam pe net de EEO+ un alt bot...
momentan am gasit ceva dar e cam complicata treaba.. n-are asig n-are itp si e si 2.0... asa ca.. UUUUPPPPP in continuare |
|
Quote:
UUPPP in continuare... de specificat ca bugetul se poate mari in functie de obtionalele si calitatea masinii |
up up up up
700E 1.8, jante tabla, cauciucuri macar 50% potenta, nu ma intereseaza trapa, merge si fara geamuri electrice si oglinzi electrice.. dar nu strica sa le aibe:P de preferat 2usi.. dar merge si in 4 fara probleme:P sa fie in regula cu actele si sa mai aibe macar 2 luni de itp Mentionez ca masina o vreau de zi cu zi... |
Daca tu vrei urs inmatriculat ca masina de zi cu zi la 700 de euro....mai bine cauti alta masina.
|
Quote:
|
Bine...:lol: O sa vezi.
|
Pai si de ce nu ai luat-o p-aia daca tot era asa cum iti doresti tu ?
|
nu mai avea motorul din acte... era pe la reciclat...
|
Quote:
la bani asta nici p Bg nu cred ca gasesti unu bun , mai ales cu acte la zii :oops: s ar putea sa gasesti unu care sta de 2-3 ani in fata blocului si a intrat jumate in pamant :-) ce sa zik , Bafta :D |
Quote:
|
Vezi ca deja ai sarit de la 500E la 800E.
|
al 6-lea post.. al 4-lea al meu.. em urcat la 700... si am enumerat si cerintele... si da.. acum s-au facut 800E... deci.. up.. 800
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning