![]() |
Ce inseamna DUB ?
Scuzati'mi noob'itatea,vreau sa stiu exact ce inseamna DUB , de la ce a venit ... pentru ca am vazut cateva masini (frumos modificate) care aveau stickerul DUB .Sau daca exista vreun alt topic inceput pe care eu probabil nu l'am vazut , dati un paste aici .
Vreau sa inteleg ceva ... ce tuning trebuie adus la o masina ca sa fie DUB ? Poate fi orice masina DUB ? Va rog nu veniti cu critici gen .. cati ani ai ba copile ... esti prea varza ... lasa'te de tunarit ... asta o stie orice prost ... si chestii de genu ... vreau doar sa invat atata tot :rolleyes2 |
Re: Ce inseamna DUB ?
Dub e folosit in mai multe parti ale lumii cu intelesuri diferite
-in general se refera la vw-uri ,v double v -prin state este folosit pentru conservele cu roate de minim 20inchi Nu cred ca poate fi vorba de un stil de tuning "dub" sau un cult dub :lol: dar distractiv cum multi cred ca ar fi vorba de asta si vezi DUB scris pe orice tomberon :lol: |
masinile DUB sunt cele cu roti pe 20+.
veDub/VDub vine de la VW. |
Pai asa sunt o gramada si cu Audi , am vazut si pe Hiunday Accent si pe Skoda Fabia si pe Seat ... si alea va zic sigur nu aveau roti de 20 ...
|
Quote:
|
Am inteles deci cam numai VW , Audi , Skoda si Seat pot fi DUB ?
Si bineinteles masinile cu jante de 20inch sau peste dar asta nu ma intereseaza prea mult . |
Cam vw si atat...or fi ele facute toate de VAG dar sunt marci diferite
|
Nu e chiar asa . nu stiam eu de ce cam prin toate filmuletele de pe vimeo de la meetinguri de VW mai vedeam si cate una sau mai multe din celalalte.In special Audi .
|
Mai exista in state si revista DUB,in care sunt prezentate in general masini americane cu nshpe mii de inchi jantele si sisteme audio cat casa.
|
1 Attachment(s)
oribila o masina cu jante mai mari de 20-22 (maximu maximului),asta doar pe masini mari gen CLS,AMG,X5,Bentley,Rolls...dar daca mi'ai pus o janta pe 20 pe un cadillac sau ceva in gen , l'ai f....
Ma refer la asa ceva: |
daca masinile vazute de tine aveau tobe care sa le faca simtita prezenta de acolo vine in constanta e un baiat care se acupa de evacuari si care ofera la fiecare masina facuta de el un sticker cu dub(asa se cheama firma) asta ar fi o varianta pentru dub:lol:
|
Am inteles.nu zic ca nu arata bine stickerul pe masinile respective,doar ca nu intelegeam.
|
Quote:
~Nautilus |
Quote:
In general, americanii folosesc acest termen si pentru motoarele V12. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning