![]() |
Serii Motoare BMW
sall.poate sa imi lase si mie cineva va rog un post cu seriile motoarelor de bmw,ca le-am cautat da tot n-am gasit nimic.ms
|
Re: Serii Motoare BMW
depinde ce motor, din cata stiu eu cele in 6cyl nu au serii. cel putin al meu nu are, si asa am auzit de la mai toti care au 6cyl... posibil sa ma insel
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
serie au toate , cel putin au avut odata . Ca nu mai poate fi citita e alta poveste !
|
Quote:
ca o paranteza, nu are legatura neaparat cu topicul actual, pe viitor o sa incerc sa nu mai raspund pe topicurile scrise aiurea, agramat sau prostesti, simt ca as putea face ceva mai bun cu timpul ala pierdut :???: |
au serii motoarele in 6...cum sa n u aiba...eu am doua ...si amandoua au serii...dar toate motoarele...la un moment dat au avut serii..eventual s au corodat...sau sau sunt intr un loc greu vizibil...si atunci sunt trecute ori fara serie...ori seria motor nu poate fi citita...ori seria motor nu poate fi poansonata
|
Cum adica " seria nu poate fi poansonata" ???
Pot sa poansonez si frigideru' daca vreau... POANSONÁ, poansonez, vb. I. Tranz. A găuri, a perfora sau a marca cu un poanson. ♦ A grava cu poansonul. – Din fr. poinçonner. |
adica nu poate fi poansonata de catre rar...ori nu e spatiu...ori e blocul din aluminiu si risca sa l sparga...sau din alte motive
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning