![]() |
Sunetul Esapamentelor Tuning Pe motoare cu 4 cilindrii. Sunteti multumiti?
Exista cazuri cand esapamentele tuning nu suna puternic pe motoare cu 4 cilindrii. Este normal sau este defectiune tehnica. Am vazut cazuri cand suna bine si cand nu. Este adevarat ca un motor benzinar ruleaza la turatii mai mari decat unul diesel, lucru cre influenteaza direct, dar nu ar trebui sa sune bine si pe diesel? Ce face diferenta? Ce folositi voi? Sunteti multumiti?
|
Re: Sunetul Esapamentelor Tuning Pe motoare cu 4 cilindrii. Sunteti multumiti?
pai daca vrei sunet asa-ti trebe :rolleyes2 ...evacuarile astea "sport" sunt pt performanta si asta se poate obtine si cu un sunet obisnuit...nu tot ce are roti e tokyo drift ;)
imi place semnatura ta :lol: :lol: :lol: :lol: |
Pai in principal eu as vrea sunet, nu neaparat perofrmanata, k eu(fiul) am 17 ani si dau de carnet in decembrie-ianuarie. Si pana nu prind experienta nu o sai dau prea tare, da sa dea impresie. Si oricum nu vreau sa ajung chiar asa departe ca in tokyo drift.
|
nush ce face diferentza...dar folosesc BORLA...tot traseul este schimbat si nu da cum vreau eu...mie mi-au zis aia din start ca nu o sa scoata sunet tare....dar nu au zis nimic de motoarele cu 4 cilindri...au zis de masinile TURBO benzina/diesel asta mi se pare absurd...oricum incompetenti oamenii(nu zic cine ca poate se supara unii), dar trebuia sa ma duc in alta parte...cand au aujuns la catalizator m-au intrebat pe mine ce sa faca? asta e intrebare de oameni care pun tobe de o viatza sa zic asa...catalizatorul meu are 2 sonde si ei vroiau sa anuleze una din ele....pai daca aia de la skoda au pus 2..se gasesc niste incompetentzi sa anuleze ei una ca sa faca sunet...l-em zis sa le puna cum stiu si sa-mi taie chitantza mai repede...in final 10mil date si sunet aproape deloc...:(((((((((((
|
Quote:
Borla de 10 milioane????Alea-a pleuri de inox nu Borla. Mai consultati nioste cataloage inainte de achizitii de astea. Vrei sunet cumperi REMUS. Pe a mea am SUPERSPRINT ,e motor cu 4 cil. si suna bine de tot ,poate prea tare. Fugiti de tobele universale. Tobele sport de calitate sint dedicate. Fiecare model are tobele sale ,calculate si realizate exact pt. acel model. Orice benzinara in 4 timpi ,poate fi facuita sa sune bine cu tobe adevarate. |
din ce material e facuta toba sport ? si am auzit si ceva de toba dublu filtrata ... ce inseamna ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vezi ca poate ai traseul sport,si din pacate poate finala e doar inox nu e d-aia sport,ca am auzit ca la borla mai pun asa...degeaba ai tot traseul cand finala o ai d-aia care nu face zgomot :)
|
Quote:
) |
Aaa pai inseamna ca nu ai demult toba..asteapta vreo luna sa se arda filtrele alea din ea..dup`aia o sa inceapa sa urle ....se aude la mine doar cu finala powerfull pe logan de 1.6 ca dreq...Dar asteapta vreo luna doua..pana se ard filtrele :D Pe loc nu iti prea urla..decat in sarcina..pe loc se aude mai tare motorul...asteapta si o sa vezi :D
|
Quote:
|
Mda...eu aveam filmuletze facute cu sunetul inainte sa pun toba,dupa ce am pus toba imediat,si ceva mai recente...si credema se observa diferenta :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning