![]() |
Nissan Skyline R34 x6
18 Attachment(s)
Va rog sa fiti fair play si sa respectati regulile: -in topicul cu poll-ul de votare fiecare participant va primi un numar dupa care va putea fi votata masina (pentru a nu mai intervenii comentarii si voturi ne la locul lor) -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai 1. Attachment 2159210 Attachment 2159211 Attachment 2159212 2. Attachment 2159213 Attachment 2159214 Attachment 2159215 3. Attachment 2159216 Attachment 2159217 Attachment 2159218 4. Attachment 2159219 Attachment 2159220 Attachment 2159221 5. Attachment 2159222 Attachment 2159223 Attachment 2159224 6. Attachment 2159225 Attachment 2159226 Attachment 2159227 |
Re: Nissan Skyline R34 x6
Vad ca sunt primul care voteaza. Am votat nr. 3, pentru ca in general eu sunt lesinat dupa combinatia jante negre + buza alba / polishata. Si arata foarte bine masina, si pozele sunt facute frumos, deci aia e :)
P.S.: Nu stiu a cui e masina, dar pentru proprietar: Vezi ca ai lovit-o in bara fata, undeva in partea dreapta jos. |
Vot 4
|
Vot 2
|
VOT 2 . Un Skyline apropiat cel mai mult de adevar :D + poze bune.
|
vot 2 superb;) imi place mult culoarea aleasa
|
Vot 1 Agresiv
|
Nu cred ca este o problema sa spun asta aici, probabil toata lumea care e interesata poate afla de pe celalalt topic. Masina verde, nr. 1 este cea facuta de mine. Fara sa fiu rautacios intr-un fel, probabil si singura modificata. In afara de cea neagra, la care inteleg, celui care a facut-o ii place mai lejer. Dar celelalte sunt chiar culmea. Adica un set de jante si masina pe burta nu e tuning. Cel putin nu pe topicul asta. Si comentariul referitor la masina albastra, numarul 2, cred, m-a lasat masca. A zis cineva ca e buna culoarea. Mda, pentru cine nu stie, nuanta aia de albastru vine din fabrica pe Skyline R34, deci mai nou pe un site de tuning e mai apreciata o masina stock + jante, decat o masina pe care chiar s-a facut tuning. Si nu ma refer la a mea, dar am vazut ca la toate concursurile se intampla la fel...
Dar ce sa facem, astia suntem :) |
Quote:
|
Quote:
ia zi gogule probleme ?? imi place toata masina stai chill fiecare face masina cum vrea nu trebuie sa pui eleroane kit-uri si alte nebunii FIECARE FACE MASINA CUM II PLACE inteles?? |
eMH, Skyline R34 este o maşină deosebită. Cu cāt este mai originală cu atāt este mai apreciată. ;)
|
skyline are multe kit-uri rice deci ... e frumos stock
|
Toate masinile de aici sunt stock inafara de prima si ca a mea are eleronul stock.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Subscriu la ce a zis eMH..........de altfel și eu mi-am exprimat exact același punct de vedere cu cāteva ediții īn urmă! Nu de alta, dar de multe ori este "cea mai potrivită culoare" īn loc de concurs de game-tuning.
Multe mașini de aici ar merge mai bine īn thread-ul de "Mașina mea personală"..... Meanwhile, vot 3! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning