Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   cip tuning==filtru sport (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/279164-cip-tuning-filtru-sport.html)

pese 20-09-11 19:24

cip tuning==filtru sport

detin un vectra b motor 2.2 125 cai ..vreau sa pun un cip si filtru sport ma oate ajuta cineva cu ceva marci bune de filtre ....si as dori sa stiu dak afecteaza cu ceva motorul

Lik_focus 18-12-11 02:41

Re: cip tuning==filtru sport

Prea multi cp nu castigi.Mai bine o schimbi cu turbo-benzina!

ionut_x 04-01-12 16:43

K&N Sunt foarte bune , dar pretul reflecta calitatea , si ca sa poti castiga ceva cu acel filtru iti trebuie si un traseu inox de la REMUS , cat despre chip nu stiu daca o sa mai ai nevoie dupa ce pui ce ti-am spus eu mai sus

TSC-Us 12-02-12 04:07

am avut si eu una la fel 2.2 dti. se misca bine. am facut un soft, care teoretic imi dadea 30 cp extra. mergea foate bine si avea 240.000 km si nu consuma gram de ulei.
i-am pus un k&n in carcasa originala si chiar daca zice lumea ca nu se cunoaste la diesel,avea ceva efect, nu era placebo curat. cred ca raspunsul la acceleratie era mai bun. daca ii faci si dpf-off castigul o sa fie si mai mare, dar trebuie luat in calcul cat o sa tine cuplu si aici ma refer la ambeaj si mai ales la vibrochen, da nu-l torsioneze.
sunt multi care fac stage1, unii o fac prost si asa, dar putin mai sus te pot duce in eroare. trebuie sa vb cu cineva care stie putin mai mult, ca manelistii astea de tuneri. unii cer foarte putin pe soft si pot sa iti faca mai mult rau, sa imi lase turbina sa faca overboost si sa o grabeasca sa treaca in lumea celor drepti sa ajunga la fier vechi.

cel mai nasol, sa nu te convinga cineva sa pui soft de pe un cd, made in china, ori turcia, sa pui un sot de acolo,cd care are 15.000 de softuri,la 70% din toate motoarele, softuri facute pe genunchi, sau mai corect spus, la misto. stiu cazuri, nu vb ca nu am somn la oras asta si strici ecu care costa mult.
calitatea costa, cel putin ceva ceva...

stiu pe cineva care face softuri, cu 100e pt masini gen logan, renault, 1.5 dci, sau max 150 la masini mai putin pretentioase, sa zicem. omu le are si stie unde este limita lui, te atentioneaza cand numai este de el. pe forum stiu 5 oameni care fac treaba buna la un pret mai mult decat corect.
nu dau nume, dar sunt tuneri care cer foarte mult, iar pretul calitate/pret nu prea este bun si vb de softuri simple.

daca cauti pe G, vectra 22 dti, stage 2+, cu 1200e(parca) ajunge pe la 220-230 cp. nu stiu cat de reali sunt caii, dar sigur sunt peste 200 cp.

promotorsebes 06-06-12 00:32

Cele mai bune filtre sport sunt K&N , sunt made in Usa , recomand sa folosesti cel in carcasa originala , segaseste pe stoc in tara dca cauti pe google filtru sport k&n , am pe masina personala iar consumul a scazut cu 0,80

the_rifle 15-09-12 04:56

Quote:

Originally Posted by ionut_x (Post 4807365)
K&N Sunt foarte bune , dar pretul reflecta calitatea , si ca sa poti castiga ceva cu acel filtru iti trebuie si un traseu inox de la REMUS , cat despre chip nu stiu daca o sa mai ai nevoie dupa ce pui ce ti-am spus eu mai sus

Bah esti nebun... Chiar asa ?

ionut_x 17-09-12 10:19

Quote:

Originally Posted by the_rifle (Post 5174307)
Bah esti nebun... Chiar asa ?

Crezi ce vrei , eu doar mi-am spus punctul de vederea acum ramane la aprecierea ta,daca ce am spus eu a fost corect s-au nu , oricum nu are rost sa fii ironic sau chesti din astea a fost doar o parere .

the_rifle 17-09-12 18:56

daca tu crezi ca pe el il satisface o crestere de putere de 5 cai sincer cred ca te inseli...
Ne-am mai pus si noi filtre si trasee de admisie si de evacuare si serpi si tobe si volante usoare si cipuri si tot ce vrei si am cam incetat sa mai credem in Mos Craciun...;)

Daca ti-a zis tie cineva cum si-a pus filtru K&N si rupe asfaltul ori e prost ori face misto de tine...

Daca vrei crestere de putere ori schimbi motorul ori iti pui turbo. "Alte alea" sunt povesti de adormit copii...
Si de ce n-are rost sa fiu ironic ? Ironia e un defect sau e de rushine ? Presupun ca bancurile nu-ti plac . Apreciezi doar glumele fizice...

ionut_x 17-09-12 21:46

Quote:

Originally Posted by the_rifle (Post 5177295)
daca tu crezi ca pe el il satisface o crestere de putere de 5 cai sincer cred ca te inseli...
Ne-am mai pus si noi filtre si trasee de admisie si de evacuare si serpi si tobe si volante usoare si cipuri si tot ce vrei si am cam incetat sa mai credem in Mos Craciun...;)

Daca ti-a zis tie cineva cum si-a pus filtru K&N si rupe asfaltul ori e prost ori face misto de tine...

Daca vrei crestere de putere ori schimbi motorul ori iti pui turbo. "Alte alea" sunt povesti de adormit copii...
Si de ce n-are rost sa fiu ironic ? Ironia e un defect sau e de rushine ? Presupun ca bancurile nu-ti plac . Apreciezi doar glumele fizice...

Nu cred ca ai dreptul si nici nu cred ca este politicos sa ma faci prost , oricum discutia asta este fara sens , ce am spus eu a fost doar o parere acum crezi ce vrei acum si fiecare ramanem cu propriile pareri si idei , numai bine

All times are GMT +2. The time now is 11:11.

- Copyright 2026 4Tuning