![]() |
Red Engine
Red Engine, pe numele complet Red Engine MotorSport e un club al automobilistilor din judetul Hunedoara care este la un pas de a trece in legalitate. Spun asta pentru ca actele au fost primite de la Bucuresti iar numele a fost rezervat. Este o munca titanica, deoarece birocratia romaneasca lasa de dorit ..
In zilele ce urmeaza am sa trec si rangurile din club si membrii clubului, respectiv sigla si site-ul (in constructie). |
Re: Red Engine
Rog un moderator sa imi spuna care sunt conditiile necesare deschiderii unei sectiuni separate pentru club in sub-forumul "Cluburi".
|
1 Attachment(s)
prima versiune :arrow:
|
Quote:
sper sa fie la inaltzime! Hunedoara are pretentzii :) |
bine ati venit ......nu va fi usor !
|
Quote:
Stim ca nu va fi usor .. PS : Presedintele clubului s-a remarcat la cateva legale :D |
1 Attachment(s)
cea de-a 2-a versiune :arrow:
|
Quote:
|
Componenta Red Engine
Membrii fondatori : Cristi - Toyota MR2 (nu e activ pe forum) Diana - VW Passat (nu e activa pe forum) Andrei - Mazda 323 (nu e activ pe forum) Purtator de cuvant : Paul - Dacia 1310 (sNap7) Membrii : Flavius - Peugeot 206 (206WRC) Sorin - BMW M5 (nu e activ pe forum) Catalin - Dacia 1310 (HD-21-ARD) |
Conditiile inscrierii in clubul Red Engine :
1. Detinerea carnetului de conducere. 2. Masina (nu neaparat personala). 3. Membrul sa poata veni la majoritatea intrunirilor clubului. 4. Sa fie prezent la cat mai multe evenimente legale de racing, nu neaparat ca participant. |
vreau si eu :)
|
Bafta, pe cand se legalizeaza? :)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Alte variante ..