![]() |
cumpar grila clima digitala
1 Attachment(s)
Cumpar grila din bord de deasupra casetofonului(pe unde baga masina caldura)... dar sa fie doar cea cu clima digital pe cablu.....nu pe mufa...contact...0769257304
|
Re: cumpar grila clima digitala
nimeni..nimik...?
|
Si dupa ce se gasete pentru el ... poate se gaseste si pt mine :D
Scuze ca ma bag aici pe topic dar e inutil sa fac altul nou... Multumesc! :paper: |
180 lei.
|
Quote:
O oferta de luat in calcul! Multumim :paper: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
bai prietene...asta e topicu meu asa k nu t mai certa cu ceilalti...zi mi un pret omenesc k sa facem afacerea si gata...pt k 180 lei e exagerat de mult...
|
Quote:
|
Quote:
tot 120 lei ramane. |
100 lei....120 lei...180 lei? eu am dat 40 ron pe una si apoi am dat-o la schimb cu una normala.sfatul meu ar fi sa scoti cablul pe undeva pe langa volan(eu asa am facut) si scapi de dat atatia bani ;) . sti cum e vorba aia,nu e prost cine cere.... :)
|
si eu am luat pisica,coupe,pachet M ,2.5 cu vadere etc in 600 euro. Asta ar insemna ca vaderele ar trebui sa le vand cu 100 euro ? Okazii toti gasim dar cand un om cauta o piesa de cateva luni si nu isi gaseste e normal ca pretul sa fie pentru o piesa ce nu o gaseste in tara de 2-3 luni. Fiecare face ce stie,unii vand treaca ziua,altii fac comert.Simplu.
|
s-a inchis.
|
Mai astept eu oferte in continuare, sa nu mai deschid topic :)
Multumesc :paper: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:57. |
- Copyright 2026 4Tuning