![]() |
Ajutor instalare amplificator
Salut tocmai ma-m hotarat sa montez un amplificator pe masina . 4 x 50W REALI ( consider ca ajunge pentru masina ca nu este discoteca )
prima operatie a fost montarea cablurilor din consola centrala in portbagaj . HOP aici e problema mea dupa ce am montat tot cand am dat drumu din intamplare a pus mana pe firele de alimentare . ce credezi mai aveau putin si topeau banda izoliera . am montat ceva gresit ?? sau cablu praf ?? cred ca montarea a fost corecta caci imi mergea sunetul doar cablu era problema :???: ce cabluri de Alimentare imi puteti sugera ?? BIner inteles am demontat totul de frica s anu ia masina foc ::sad: |
Re: Ajutor instalare amplificator
Alimentarea amplificatorului o tragi direct de la bateria masinii, nu din consola centrala!!
In loc sa iei foc pe strazi mai bine mergi la un atelier specializat sau la cineva care se pricepe. Ma gandesc ca te costa mai mult masina decat manopera unei instalari. |
Quote:
|
Bineinteles ca da ! Sunt cabluri speciale pentru asa ceva. Ideea e ca trebuie sa fie cablul gros. Pentru ce ai tu pune un cablu de 20mm sectiune (cu cat mai gros cu atat mai bine) . Trebuie sa pui si o siguranta langa baterie (iti trebuie si un soclu de siguranta unde sa pui siguranta).
|
eu iti recomand sa mergi la un service specializat, mai putini bani cheltuiti per total si mai putina bataie de cap
|
Fa ce zic ReLLaXX si Bigu, ii mult mai usor si pt 50lei nu cred ca merita sa-ti complici viata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning