![]() |
ceva pt opel....2001 B!!!
ce ias putea pune....???? pe ea...ceva sfaturi????ms ceau
|
Re: ceva pt opel....2001 B!!!
poi ca la toate masinilie incepe si u cu jentzile :D si stopuri spoilere...depinde ce buget ai:D
|
exact ce zicea tipu de mai sus...jante fara discuti...urmatori bani niste stopuri cu leduri (nu clare) apoi niste angel eyes...folii...ornament toba sau toba finala cu totul si apoi te apuci de body kit...nu face body kit fara jante si ornamente...o sa arate nasol
|
dap....acu imi caut...jenti....17 18...ce intra...!!!
|
Quote:
|
are cineva idee de cat intra max fara sa pun arcuri sport si fara sa modific nimica in caroserie!!!ms mult...
|
cam 17 ar fi deajuns dar si la astea cred ca o sa-ti trebuie inaltatoare pt ca o sa atinga aripa in spate la gropi si in fata cand iei curbe
|
adica ce intaltatoare...alea unde se pun si cat is ? ms ceau
|
pe 17 poti pune linistit, nu freaca 100%
|
inaltatoarele sunt ieftine si le poti face la orice strungar
|
k ms....imi caut ceva de 17...o grosime la cuciucuri puteti da ?
|
deci aici nu prea e problema oalele la vectra sunt destul de mari dar mai mult de 7,5 sau 8 nu cred ca e cazu ca nu mai trage...parerea mea 8 ar arata mai bine
|
ai grija la jante . exista limite de dimensiuni . daca iesi din ele poti sa dai jos ceasurile ca n-o sa-ti mai zica nimic k lumea . teoretic ar trebui sa ai un sticker pe interiorul capacului de la rezervor unde sunt date dimensiunile de jante si latimea gumelor care merg . bafta !
|
po sa ii pui ce jante vrea muskiu tau si slicuri si tot ce vrei u ,doar sa nu iesi din diametrul total al rotii ;) la Opel G producatoru recomanda latime maxima de 205......acu vezi si, u io zic k e suficient....ar merge fortat dar nu mai mult un 215....;)
|
eu am pe vectra b 225/45/r17 si amortizoare sport.pe fata nu ating dar in spate nu prea e indicat sa mai iei pasageri.sau daca e cazul, limiteaza viteza si grija mare la gropi
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning