Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Kadett GSi (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/278215-masina-mea-opel-kadett-gsi.html)

cristi_turbo 14-09-11 00:59

Maşina mea: Opel Kadett GSi

9 Attachment(s)
buna seara.imi prezint si eu noua jucarie opel kadett gsi an 90 150 ps .in viata poate vreo 120 ps maxim.ca dotari abs (nu functioneaza) servo directie (curge tot uleiul in 10 min) geamuri electrice (sau obisnuit inchise si nu vor sa coboare) bord electronic (functioneaza :lol:).masina cred ca a fost a unui taliban.planuri de viitor apropiat (sa o aduc pe linia de plutire,vopsit si sa o transcriu) viitor mai indepartat (turbo)
ps. eleronu si pragurile au plecat :peace:

DarkXXX 14-09-11 01:02

Re: opel kadett gsi

acus ajung si pachetele cu bunatati ==))

dany_let 14-09-11 09:57

Re: masina mea: opel kadett gsi

mama...cum arata masina....unii chiar isi bat joc de ele...

iti admir curajul sa te apuci de o asa masina...

bafta cu ea

GJ 64 GAB 14-09-11 17:20

Īmi place numărul :lol:
Baftă şi spor la muncă ...o să ai nevoie!
Măcar are o inimioară potentă :twisted:

cristi_turbo 14-09-11 20:00

2 Attachment(s)
multumesc.astazi am schimbat parbrizul spart cu unul nou,cumparat praguri noi si garnitura capac .

catalin266 14-09-11 21:39

usor usor iese ceva frumos , sper .... trebuie sa sti de pe acum ca nu este usor sa restaurezi o masina deci pregatestete pentru tot ce e mai rau.Bafta

DaBotta 15-09-11 15:20

adevarul ii ca ai ceva de lucru la ea , dar ma gandesc ca ai dat bani putini pe ea

cristi_turbo 15-09-11 20:06

4 Attachment(s)
azi na fost o zi prea fericita.am vrut sa schimb garnitura la capac si am gasit numa namol in chiulosa. am dat si chiuloasa jos si am descoperit ca blocu are uzura mare pe cilindri:sad: am desfacut directia si e muci,la fel si franele.ma gandesc sa pun blocu de turbo (are 80000 km)dar nu stiu cum mai trec de rar.oricum mergem inainte.a sosit azi haionul si bara spate.azi a ajuns si farul de dreapta si ansamblu fata(e mai muci ca al meu)voi cumpara nou.

B-64-KTL 15-09-11 21:03

S-o stapanesti sanatos. Cum au spus si colegii ai ceva de tras cu ea dar daca iti pastrezi hotararea cu care ai inceput sunt convins ca va iesi ceva frumos. Eu sunt aproape de finalul restaurarii si iti spun de pe acum ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, nervi de otel si de ce sa nu o spunem si cu o suma frumusica de bani. S-o aduci macar la nivelul masinii (pe care l-a avut) de pe care ai luat haionul acela (daca este masina la care ma gandesc eu). Spor la treaba.

DarkXXX 15-09-11 21:06

topicul incepe sa prinda forma :d

DRooPY 16-09-11 10:27

sa le stapanesti sanatos :)

cristi_turbo 17-09-11 22:26

2 Attachment(s)
multumesc de incurajari.mici cumparaturi;)

cristi_turbo 21-09-11 19:18

3 Attachment(s)
masina a plecat la tinichigiu,chiuloasa mancata.continuam:rolleyes2

antal 21-09-11 20:45

ai mult de munca, multa bafta in continoare.

DaBotta 24-09-11 19:45

De placutele TRW am fost cel mai dezamagit sincer iti zic. Cel mai multumit in schimb is de FERODO PREMIER

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning