![]() |
Passat VR6
Dezmembrez Passat din 1995, VR6
-climatronic -scaune incalzite -ABS -motor, cutie si instalatie -electrica etc. Masina aproape e completa (am luat eu de pe ea ceva nimicuri ce aveam nevoie la alta masina). Preturi negociabile, livrare personala in Iasi sau curier, amici care sunt prin zona :), etc. |
Re: Passat VR6
Quote:
|
zi ce te intereseaza si fac poze
masina are aproape toate piesele, doar ca e desfacuta si piesele puse pe "caprarii" in cutii. |
IN PRIMUL RAND SCAUNELE CU INSTALATIA DE INCALZIRE,POZE,FUZETELE IN CATE PREZOANE SUNT ,SI NU STIU SA ITI ZIC ERA BN DACA AVEAI POZE CU MASINA INAINTE SA O DESFACI K VEDEAM MAI MULTE
|
franele au plecat printre primele :)
iti fac poze la scaune si instalatia de incalzire. Poze la toata masina - un passat din 1995 visiniu, ce poze sa fac la el :) intreaga masina, fara rugina, carosa ia drumul rematului ca e pe numele meu la impozit si ma cam usuca :) Fuzetele sunt, ca la orice VR6, in 5 prezoane. |
-climatronic (fara radiator)
-motor si cutie, electrica pentru swap -caseta directie -anexe motor : electromotor, alternator, injectie, debitmetru, etc. -coloana directie reglabila pe inaltime -scaune incalzite -volan cu airbag -bord complet cu airbag pasager -ceasuri cu OBC -calculatoare, plastice, furtune - tot ce vreti. Au plecat franele, aripile fata, faruri sitrager, grila, alte nimicuri. Restul ,disponibil la pret negociabil. |
Quote:
|
carosa a ajuns la remat - gram de rugina nu avea pe ea :( dar daca nimeni nu era interesat de table a trebuit sa scap de ea ca deja ma omora impozitul :)
fete de portiera mai am de fata , o sa incerc sa fac poze. plafon trebuie sa caut si nu are trapa. [email protected] 0752121644 lasa un numar de tel pe PM si te caut cand dau pe la garaj sa vad ce si cum. multumesc. |
valabil, preturi negociabile
|
lavabil
scaune incalzite, bord cu OBC si manete aferente, coloana directie reglabila, CLIMATRONIC multe alte piese. |
mai ai ceva piese de pe passat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning