![]() |
Opel Astra 2.0 Dti
12 Attachment(s)
Asta e masina mea,in fine masina familiei,insa eu sunt soferul cand sunt acasa in proportie de 90%.Deocamdata nu stiu ce as putea sa ii fac cu bani putini da sa fie de efect!Ma gandeam la niste pleoape de faruri un eleron subtil pe spate,in fine asa face multe daca as putea!!Astept sfaturi,dar cum am zis idei am si eu dar bani mai putin.daca aveti propuneri in legatura cu ce as putea face sa ii schimb cat de cat aspectul dar fara sa ma lase falimentar ;e astept cu cea mai mare placere!!!
Masina este un Opel Astra Selection din 2002,motor de 2.0 DTI care momentan ma enerveaza la culme!In rest are totul electric mai putin geamurile pe spate,si calculator de bord pauza!!Sistemul audio este cel original din fabrica CDR 500(VDO) daca imi aduc bine aminte cu 4 boxe,singurul lucru schimbat sunt tweterele pe fatza care am reusit sa le ard cu o melodie nesimtita rau! |
Re: Opel Astra 2.0 Dti
Momentan masina are o problema enervanta rau la motor,mai multe explicatii gasiti la rubrica Alte discutii ,acolo unde zic eu AM O PROBLEMA,fza e ca domnul motoras din 101 cai cred ca mai are cat o dace berlina ca si aia daca se enerveaza ma face la plecare dupa loc,iar cu a cincea parca are limitare la 120 in primii 20,30 de km ca altfel nu pot sa imi explic de ce nu sare acu` de valoarea asta(cu a patra merge da o omor).Nu mai zic de dealuri ca intr-o zi intre Ramnicu Sarat si Buzau pe E85(care stiti portiunea)intr-un deal un renault dela vechi nu stiu exact de care,in fine vai de capu lui urca mai repede ca mine!!
|
3 Attachment(s)
ASTA e poza mea de suflet cu masina , numai mamaliga aia pica rau,multumita politiei tinere din buzau care te freaca pt orice .......!!In rest mie imi place numai ca imi era un pic frica de vopseaua aia:lol:
M-am razgandit si am mai pus vreo 2,sper sa nu le banati ca nu is indecente,putea fi si mai rau!! |
Asemanator am patit si eu ! Din punctul meu de vedere 90% ai tobele infundate !verifica lucrul asta ;) Eu am o vectra A 2000 benzina
|
problema rezolvata cat de cat!!!Masina mergea fara turbina din cauza unei electrovalve,in fine dupa ce a scos un munte de fum la prima turatie peste 2500 se infigea de mam speriat de am crezut ca mam suit la altu in masina!!Acum merge pe direct fara electrovalva aia nustiu cum da merge doar pana la 120 cica mai mult nu poate ca face urat!!
|
te rog eu uita-te si la debitmetru si calculatorul de injectie ! stiu ce-ti spun pt ca am avut si eu probleme asemanatoare si nu numai la opel ;) faza cu 120 se poate intampla de la debitmetru, eu am avut un golf 4 si la fel nu sarea de 60 la ora ( radeau prietenii de mine ca nu stiu sa conduc, pana i-am pus sa mearga si ei si sa se convinga ), deasemenea intereseaza de o curatare a EGR-ului ;)
|
adica? ce vrei sa zici?, uite eu opelu meu nu l-as da nici sa ma bati pe un golf 4 1.9tdi 90 cp stock ! si din mai multe privinte, am avut golf 4 si ma dureau picioarele cand ieseam din el , in asta ma simt ca pe un fulg ! da, sa zicem are probleme , pe care le rezolvi cu 100 euro ; dar nu am vazut niciodata la un opel dupa 2000( an ) care sa aiba niste probleme MAJORE din fabrica eu zic ca este mult mai avantajos astra decat golf 4 pt ca dai 3000 euro mai putin si ai aproape aceleasi avantaje + consum redus ( golf 4 - 5 , 5.5 ; astra 4 - 4.5 )
|
Sa o stapanesti santos!!! Si ia vezi nu te-am facut eu cumva la crucea comisoaiei???!!!! sau pana in oreavu!!! Tare sunt curios!!!! In fine o simpla coincidentza nu gartez ca eu eram!!!! Poza cu reanultul o gasesti pe forumul orasului Ramnicu Sarat!!
|
Acum nu mai stiu daca tu erai ca s-a intamplat mai demult,oricum atunci cand mergea prost ma facea si dacia la plecare!!Eu trec prin ramnic cam la 2 saptamani ca ma duc pe la tzara.Am un coleg de camera care a zis ca iti stie taxiul!!!
|
Hmmm mai facut curios!!! Fata stie taxiul da ma stie si pe mine!!! :))))) App imi place opelul tau ca e mai bun ca al meu!!! Si din cate am auzit al tau fata de 1.7 trage mai usor de caroserie si consumul e mai mic!!!Ai distributia pe lant!!!?? ca sa stiu daca face rau!!
|
Pe fata o intreb eu :)) daca stie sau nu,pe george milea tre sa il stii el a zis ca iti stie taxiul a zis ca e din ramnic masina.Opelu imi place nu i-am facut absolut nimic,imi place cum arata si cum merge(are distributie pe lant) doar l-am dus la doctor cand a fost nevoie.Am mers si cu 1.7 sedan si ce e drept ca e mai puturos dar si mai putin zgomotos.
|
Am mers si eu cu unu argintiu din ramnic de la noi tot taxiu akum!! imi place fuge dar nu imi doresc unul ca e prea zgomotos si sunt piese diferite de la modelul de 2.0 la 1.7!! In primul rand u ai 5 prezoane dac nu ma insel si eu 4!! Eu am marsalierul in fata u in spate ca la solenza!! Sunt multe *** care sunt diferite!!Uite id meu daca te intereseaza!! s3bas71ans
|
3 Attachment(s)
Nu am mai postat nimic pe aici din cauza ca nu prea imi permit sa fac cine stie ce modificari la masina si decat sa pun pe ea panarame mai bine o las cum e.
Oricum am schimbat becurile cu unele Philips Xtreme power ca aveam eu o dambla.Daca mai doreste careva sa faca acest lucru ii recomand cu placere,au o lumina care nu oboseste ochiul si din cate mi sa spus schimba si lookul.In prima poza e un bec nou si unul vechi! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning