![]() |
aeroterma urs....
de luni aeroterma de la masina(e30-ursulet) nu mai merge....s-a auzit un sunet in ea...ca si cand nu ar mai fi avut putere sa mai invarta....si gata....nu mai merge deloc....
ce ma sfatuiti???....sau care aveti sa-mi dai si mie alta....sfaturi cum scap sa nu dau bordu jos....e frig si e naspa fara caldura.... maroo....nu mai ai frate vreun' urs la dezmembrat? |
Re: aeroterma urs....
Salut
nu ma pricep la urs dar in general poate fi ori o sigurantA ORI reziostenta ei stiu ca la fiat ceda rezistenta care e pe tubul de dupa ventilator si se scote se inlocuia cu una de la ..sa nu radeti cafetiera cost 10 ron la un reparatii electrice sper ca si la tine e la fel bafta |
frate maroo are ceva ursi la dezmembrat, dar nu stiu daca are si aeroterme..
de dat bordul jos trebuie sa-l dai ..altcumva nu ai cum sa ajungi la aeroterma :( noi l-am dat tot pe vreme de genul asta acum un an .. si in plus mai si ploua rau , si fara scule potrivite...pe intuneric .e chin mare ... daca vorbesc cu maroo il intreb de aeroterma,sau poate citeste el topicul asta ps: verifica sigurantele :p |
Daca nu e vreo siguranta, s-ar putea sa ai ceva probleme cu un rulment din ea. Oricum ar fi, cel mai bine e sa dai jos aeroterma.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2025 4Tuning