![]() |
E39 - * 530 MZO *
Salutare!
Revin pe forum si de data asta cu o schimbare,de la E36 - 318i cabrio la E39 - 530. Sa va spun cate ceva despre masina: *an 2001. *motor 3000 diesel. *ABS,Air-Bag,PDC,ASC,SRS,geamuri electrice,oglinzi electrice incalzite,trapa,navigatie mare,comenzi pe volan,magazie CD-uri,dublu climatronic. *xenon,proiectoare. *piele. *jante 17" -fata 235/45/R17 -spate 255/45/R17 Momentan va postez cateva poze cu fostul E36,va promit ca am sa revin cat pot de repede cu poze cu 5-ul. Va multumesc! |
Re: E39 - * 530 MZO *
23 Attachment(s)
Ex E36 - Hellrot Cabrio. :)
|
si...o poza cu 530`u ?
|
4 Attachment(s)
Salutare!
Revin cu 2-3 poze .. scuzati claritatea imaginilor,sunt facute cu telefonul. |
Quote:
Salut ! |
1 Attachment(s)
Mersi mult de apreciere.
Masina asa am cumparat-o.O am de 2 saptamani.. Momentan nu ma intereseaza chestii ce tin de caroserie,in timp o aranjez.. A mers astazi la mecanic: *filtre:ulei,motorina,aer,polen. *ulei: BMW 10w-40. *bucse antiruliu fata. *baterie: Varta Silver 100Ah. |
Quote:
interiorul arata deosebit de bine. trim-urile sunt facute de tine sau asa ai luat masina? |
arata deosebit......
|
Va multumesc baieti.
*la masina nu am facut absolut nimic.asa am cumparat-o. *doar ce v-am spus in ultimul post atat am facut eu la ea.. in rest,nimic. |
sal,stiu masina a fost in braila,a fost lovita si a avut cutie automata,prop din BR a facut trecerea la manuala credea ca o face de 300cp,in rest ce sa zic nu a fost implicata la liniute,cercuri etc specifice BR,doar mici reprrize
|
Stiu ca masina a fost lovita ..
Stii cum e .. Nu le poti face pe toate odata,asa ca prefer sa le fac in timp si bine. |
Salutare!
Au aparut cateva probleme la masina.. In seara asta eram pe drum si deodata am auzit ceva nasol la motor,ca o pocnitura .. Mi s-a aprins (martorul cu bateria) servo n-a mai mers,aerul s-a oprit,mi-am dat seama ca ceva nu e in regula.Ce era ??! ... am oprit,m-am dat jos sa ma uit,cureaua de la alternator sarise,era ok,nu era rupta .. insa era rupt din prindere rulmentul intinzator.Asa ca am ramas pentru o zi, doua, pieton. :) Am sa mai revin cu poze .. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Au ajuns piesele azi:
* cureaua. * suportul. * rulmentul. * poza cu rola rupta .. |
3 Attachment(s)
Am rezolvat problemele ..
Inca 2-3 poze ...(masina e rapanoasa :D ) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |