![]() |
Tasc Auto face angajari urgent !!!
Angajam urgent:
Dispecer comenzi: Info Call si On-line Promoter anunturi Cerinte: Dispecer Comenzi - Persoana comunicativa,sociabila,cu putere de convingere,non emotiva,cu putere de invatare a produselor,dictie buna si foarte educata. Promoter anunturi: Cunostinte minime PC,rapida in navigarea pe internet,rapida in scrierea pe calculator,cunostinte gramaticale si capabila de a compune descrieri pentru produse dupa model. Ambele joburi se adreseaza persoanelor foarte serioase din punct de vedere al punctualitatii la lucru si al muncii. Relatii la telefon: 0757 33 22 53 - Gabriel Alexandru sau pe mail la: [email protected] |
Re: Tasc Auto face angajari urgent !!!
Sus !!!
|
mai este valabil?
|
Quote:
|
am 24 de ani...am lucrat in piese auto 2 ani de zile...programe tot
|
un rasp?
|
Quote:
|
0721774841
|
Quote:
|
AVETI GRIJA:
Am muncit pentru acest tip 2 saptamani daca nu si mai bine... in fiecare zi puneam topicuri cu ce vindea el in "Bazar" , folosind banii de pe telefonu meu + oboseala + raspuns la telefon..si dat detalii la fiecare "viitor cumparator" si cand sa imi puna banii mi-am luat simplu muie!!! prietene am ti-am zis... daca trec prin orasu tau...iti dau foc la masina!!! |
asa e? nu sunteti din bucuresti?ca am vazut iasi acolo...
|
Quote:
Imvata sa scrii Romaneste intai ca asa scriai si descrierile produselor mele si nu pot plati analfabeti cu par in ochi ! O zi cat mai splendita in continuare :) |
Quote:
|
nu..multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning