![]() |
Iata si jucaria mea!!!
6 Attachment(s)
Opel Astra 2000 16V aproximativ 170-180 cp!
|
Re: Iata si jucaria mea!!!
nice nice... sa ai noroc de ea ;)
la ce perticipi? ca o vad plina de rollbaruri si de stickere cu sponsori :)) |
Viteza pe traseu montan!
|
Vad ca e primul an in care partiipi la vtm.
Mult noroc si ai grija de ea ca arata chiar bine. P.S. Daca am noroc poate ne vedem la cursa de indemanare........ |
mersi:D , si incerc sa am grija de ea dar riscul sa-l aranjez e destul de mare!:sad: !!
acolo mergi tot timpul la limita sau putin peste! Sa speram ca o sa se mai bage in VTM si altii din Sfantu Gheorghe. Anul 2006 am fost 6 concurenti numai de aici, din orasul asta micut. Asa ca orasul e destul de bine reprezentat!!! |
Lume noua:D...am si eu o intrebare la tine....cum as putea sa imi pun si eu un bord electronic ca al tau???merge pus la mine???
Superba masina abia astep sa o vad... |
Apropo bine ai venit pe forum...sper sa ne inveti cate ceva si pe noi doar suntem de acasa...
|
buna treaba, succes In continuare...
|
salut!
merge pus si la tine bord LCD, dar chiar nu stiu unde gasesti aici. daca ai ceva probleme te ajut, bineinteles daca pot! |
pacat ca pozele sunt putin neclare.oricum masina e bine sa fie asa putin maii misterioasa.E clar ca trage si se comporta ca o adevarata bestie ce e.Bine ai venit si sper sa ne delectezi cu multe reusite pe toate planurile.Mult succes
|
hai ca am facut alte poze ceva mai clare!!!
|
2 Attachment(s)
noile poze cu masina
|
salut!din ce an e masina si cam cat te-au costat piesele pt. ea(fara rigidizare)? .multumesc!
|
Masina e din 1994( daca are cineva acte le cumpar) a costat 4.500 euro in germania.
Aici am pus rolbar 400 euro, scaunul 300 euro, centura 200, etc... Valoare finala a masinii: Foarte mult si mai trebe...:D |
Super masina....unde pot sa o vad???:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning