![]() |
Opel Vectra A 2.0 hatchback
9 Attachment(s)
vand opel vectra a,
an fabricatie:1993 dotari:frane pe disc fata spate,inchidere centralizata,geamuri ionizate,abs,servodirectie,aer conditionat,8valve modificari:suspensie sport,esapament modificat,genti aluminiu pe 15,7j,anvelope 205/50/15 masina a fost reconditionata complet in vara aceasta piese schimbate la ea noi:placute de frana fata-spate,rezervor de benzina,pompa de benzina,filtru de benzina,filtru de aer,bucsi,capete de bara,pivoti,segmenti de aripa pe spate,conducte de frana,parbriz.stergatoare. la masina functionea absolut tot.mai putin aerul conditionat, tuningul este home made din fibra de sticla. itp:2013 rca:valabil 6 luni ofer certificat fiscal necesita doar rovigneta. pret 2200 euro negociabil in in limita bunului simt tel.:0741929579 |
Re: vand opel vectra a 2,0 hatchback
poate am omis unele lucruri despre masina .functioneaza foarte bine.a
km la bord 167.00 propietarii pe carte:2 |
Re: Opel Vectra A 2.0 hatchback
up cu masinuta,
|
up cu masinuta.pret nou si fix 2000 de euroi.masina este in perfecta stare de functionare,nu necestita nici un banut bagat in ea,e pacat sa stea masina un an pe dreapta dupa ce am facuto.
|
Vai...am ramas socat...trist..:sad::sad:
|
vrei sa-mi zici si mie ce ai cu masina mea?stai linistit stiu ca nu e perfecta dar daca e sa o vand la cineva cu bani astia masina isi merita fiecare banut pentru ca stiu ce am bagat in ea si cum merge.poate tie ti se pare scump dar nu e deloc.la bani astia este foarte ieftina.daca nu era sa plec din tara pe o perioada lunga eu nu o vindeam.uite hai sa-ti spun de ce o vand:plec pe tir pe comunitate,stau 7-8 luni acolo,vin acasa stau vreo 3 saptamani si dupa aceea plec din nou.inca o data repet daca era sa stau in tara eu nu vindeam masina asta nici pe 5000 de euro.
|
Quote:
|
mie unul nu mi se par exagerate.barile coboara sub cel mai jos punct al masinei cu maxim 5 cm.masina am vrut sa aibe o continuitate la linie-bara fata,praguri,bara spate.barile au cate o prelungire de 10 cm fiecare.masina prima data am coborat-o si dupa aceea am construit barile,deci ea nu este lasata din bari.asa da impresia.
|
mie unul nu mi se par exagerate.barile coboara sub cel mai jos punct al masinei cu maxim 5 cm.masina am vrut sa aibe o continuitate la linie-bara fata,praguri,bara spate.barile au cate o prelungire de 10 cm fiecare.masina prima data am coborat-o si dupa aceea am construit barile,deci ea nu este lasata din bari.asa da impresia.
|
up cu masinuta, urgent
|
up cu masina
|
1850 de euroi foarte urgent.pret valabil o saptamana de zile.dupa aceea revine la pretul de 2000 de euroi
|
|
variante nu multumesc.doar bani.o vand fiindca plec din tara altfel nu o vindeam
|
se vinde la prima oferta serioasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:14. |
- Copyright 2026 4Tuning