![]() |
SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO 2011
1 Attachment(s)
DATA & ORA: 23 septembrie la 15:00 - 25 septembrie la 20:00
LOCATIE: CENTRUL DE EXPOZITII SI EVENIMENTE SOFIANU Posada, nr. 1 Rβmnicu Vβlcea, Romania Cei ce doresc sa participe pot sa se inscrie la urmatorul contacte: Bogdan (Trafy) Tel: 0751125614 E-mail: [email protected] Ai o masina deosebita? Vino intre 23-25 sept la Centrul de Expozitii si Evenimente Sofianu. PROGRAM: Vineri 23 septembrie 2011 07:00 14:00 - sosirea partipantilor si aranjarea masinilor 15:00 Deschiderea portilor pentru vizitatori 23:00 Inchiderea showului - Demonstratie auto-moto toata ziua Sambata 24 septembrie 2011 10:00 Deschiderea portilor pentru vizitatori 11:00 Parada masini de epoca 12:00 Concurs indemanare inclusive pentru masinile de epoca 17:00 Concursul car audio SPL 19:00 Inchiderea showlui 22:00 After Party in sala de protocol din incinta centrului expozitional Sofianu - Demonstratie auto-moto toata ziua Duminica 25 septembrie 2011 10:00 Deschiderea portilor pentru vizitatori 12:00 Concurs Car Audio SQ 16:00 Concurs Miss 17:00 Decernarea premiilor - Demonstratie auto-moto toata ziua Vor fi premiate: - Best 3 Interior - Best 3 Exterior - Best 3 Custom - Best 3 Paint - Best 3 Engines - Best 3 Rims (jante) - Best Car of the Show - Best Autohtona - Best 3 Sound & Video System - ASA NU!!! - Best 3 Eleganta pentru masini de epoca Oferim participantilor: - Cazare gratis (pentru cei din alte localitati) - Firma de paza PRUDENT (inclusiv pe timpul noptii) - Spalarea masinii inainte sa intre in expozitie Oferim vizitatorilor: - Sansa de a vedea in Valcea un salon auto si o expozitie de masini tuning din toata tara si o demonstratie de indemanare cu piloti din Campionatul National de Carting si totodata cu piloti amatori. - Atomsfera creata de DJ - Invitati surpriza |
Re: SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO 2011
sa inteleg ca niste fete fac selectia masinilor participante? :)))
|
alaturi de Dragos PVH, Sharky si eu....
|
Shadows Racing Team va participa la acest eveniment.Ne vedem acolo!!!
|
Quote:
|
sunt cu ochii pe tine:)))))
|
Un eveniment care o sa aiva un succes enorm,la fost bine gandit felicitari celor care au venit cu ideea.
|
Din cat s-a discutat astazi, o sa fie si indemanare !
|
cred ca bag si eu olteanul...:D
|
Zilele urmatoare voi posta un link unde va puteti inscrie ! Pana una alta daca doriti mai devreme imi puteti trimite un mail pe [email protected] cu masina care vreti sa o inscrieti, date despre masina, poze, date de contact.
|
Daca mai aveam bmw-u il bagam si eu si luam premiu pentru asa nu :))
|
Se confirma, va avea loc concurs de indemanare...
|
Quote:
|
Te tin la curent Gabi
|
O intrebare de curiozitate doar: unde va avea loc indemanarea ?! in curte acolo ?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning