![]() |
Vand led-uri SMD PLCC2
11 Attachment(s)
Dupa cum spune si numele topicului vand led-uri smd plcc2
Led-urile se pot folosi pentru iluminarea bordului, a consolei centrale , si a altor butoane de prin masina Pret 1 leu/ bucata Culori albastru(stoc 100 buc),rosu(stoc 50 buc),alb(stoc 30 buc)led-urile sunt super bright(au lumina foarte puternica)...in caz ca vreti mai multe se poate face comanda...iar comanda ajunge in 2-3 saptamani din ziua in care ati dat comanda... La Comanda pot aduce si alte culoride smd-uri plcc2,dar de asemenea pot aduce absolut orice tine de iluminarea unei masini kit-uri xenon,lumini plafoniera, portbagaj , numar pe spate, pozitiikit-uri xenon cu lupe...toate acestea la preturi rezonabile... pentru comenzi puteti posta aici pe thread, puteti da pm |
bump!
|
Re: Vand led-uri SMD PLCC2
bump!
|
1 Attachment(s)
pe langa led-uri mai am si un set de senzori de parcare...pret 80 lei...senzorii sunt noi...i-am desfacut doar ca sa ii probez...
|
Bump!leduri si senzori de parcare!!!
|
Bump!
|
Cati mcd au ledurile?
toate culorile au aceasi tensiune de alimentare? |
rosu min 1500 mcd
albastru 1000 mcd alb 2500 mcd, da, toate au aceeasi tensiune de alimentare...fiind de 3v...mai am si 30 de rezistente daca v-ar interesa... Stima |
Bump!
|
bump!haideti colegii...ledurile sunt la super oferta
|
AS DORI 15 BUCATI ALBE DACA SE POATE.
|
vreau si eu 30 leduri albe add: aladynee
|
bump!
|
mersi de smdeuri,recomand
|
cumva pe portocaliu ai? ma intereseaza neaparat pe portocaliu ...sau macar alea rosii sa aibe umpic de tenta portocalie ....spunemi cum facem, vreau 8 bucati
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning