![]() |
Sfat achizitie !
Salut , am 3000E la dispozitie pentru achizitionarea unei masini , mentionez ca sunt incepator .
Eu m-am gandit la urmatoarele achizitii : Bmw 318,316,320. Opel astra g '98 Vw golf 1.6 '98 '99 O alta varianta ar fi achizitionarea unei masini cu volan pe dreapta , in acest pret am gasit : Opel vectra C 1500E (pretul de acolo nu deja adusa ) Nu ma prea incanta achizitionarea unei astfel de masini dar decat una obosita.. de prin 99 98 mai bine una din 2004 2005 dar cu volan pe dreapta . Astept sfaturile voastre . |
Re: Sfat achizitie !
Logan din 2005-2006 decat cu volan pe dreapta.
|
Vauxhall zici?
Se da: masina cu volan dreapta + costuri adus in RO + inscris BG (caci pe RO e taxa cat banii tai de masina) + incepator = WIN Pe scurt, uita! PS. Alea din 2005 nu sunt obosite ca "are" doar 6 ani vechime. Nu stii cum a fost intretinuta si exploatata masina. @Laptiucu: :lol: |
O masina cu volan pe dreapta si inscrisa pe Bangladesh, Papua Noua-Guinee si alte sate zice un singur lucru: N-am bani si vreau sa sufar! E doar parerea mea, n-am dat cu parul..:lol:
Mai bine cauta-ti cum au zis baietii un Logan 2005-2006. Cele din lotul 2006 au avut cele mai putine probleme. |
As mai lua in calcul si un alfa romeo 156 ce parere aveti ?
|
Ai multe de ales,cauta pe autovit.
Important e sa fie cat mai intretinuta masina,sa aibe si vanzatorul cateva facturi la ce a schimbat nu vorbe. |
Ai dreptate , am gasit si un mercedes c180 '95 in 3000E 8) pe autovit
|
la acesti bani gasesti un golf 3 1.9 TDI in stare f buna si AC care e peste oricare din masinile de mai sus...si in plus, cu potential de tunning.
|
Quote:
|
Golful ar fi o alegere buna. Da' de ce nu te uiti de un Corsa sau un Astra? Sunt foarte usor de intretinut si au si consum bun.
|
Quote:
Ia-ti ce-ti place, fiecare o sa vina cu cate un model de masina, ce mai zic ei ce mai cauti tu, ajungi la 2 masini si nu te decizi, si pe urma iei o masina total diferita de alea 2... Asa-i p'aici. Si aia cu golful, da frate, e peste vectra c, peste toate :lol:, si de banii aia iei DOUA golf-uri 3 :rolleyes2 |
Un Astra G gasesti in banii aia.Daca gasesti si 1,7 diezel.Masina aia consuma cu pipeta.Asta daca vrei mai mare.
Daca nu cauta o Corsa. |
Singurele 2 variante in acesti bani (in opinia mea) sunt: (cum ziceam) Logan 2005-2006 sau Astra G.
@ maverick1508 nu m-am prins de schema ... what? |
Quote:
|
Ce Logan ai avut?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning