![]() |
Amenzi si Contraventii primite
Pe data de 12.08 am primit 1 contraventie pentru neplata rovinetei Locul DN 7 km188+900m Seaca JUD VL, dupa care am platit-o in 24 ore sa nu se dubleze valoarea initiala era de 125 ron dar se mai adauga 28 euro pentru constatare ... pana aici toate bune ... pe data de 31.08 alta amenda ... faza e ca masina nu e era trecuta pe numele meu deabea o achizitionasem si era inscrisa cu nr de SB dar amenzile vin la mine la usa ... e normal sa se intample asa ceva pot sa fac ceva sau trebuie sa le platesc :rolleyes2 nu stiu ce sa fac aventi vre-o idee sau ma puteti ajuta ... sper sa existe ca nu as vrea sa mai platesc inca una asa de dragu da a arunca cu banii degeaba ... amenzile primite fiind din data de 27.01. 2011 deci amenda este de aproape juma de an si ceva .... mi se pare absurd voi c parere aveti ms
|
Re: Amenzi si Contraventii primite
https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-...ni-trafic.html aveai aici topic
le platesti si apoi le contesti ...eventual ceri si ceva daune, masina nefiind pe numele tau in momentul respectiv ! ;) |
Quote:
|
Azi dimineata tocmai mi-au luat JEGOSII permisu pentru 1 luna de zile.
In intersectia de la Spalatorii (autogara) era verde si cand am ajuns in dreptul semaforului s-a schimbat in galben, neavand timp sa franez am trecut si langa autogara surpriza, jegosii ma opresc si imi retin permisu pentru ca am trecut pe rosu :shock: astia nu mai au ce manca acasa ? mai vror sa fie si respectati. INTREBAREA MEA ... mi-a dat jegosu dovada pe 15 zile dar trebuie sa plec din tara pe 9-10 ... cum pana mea conduc io ? Pot sa circul cu dovada in UE ? Nu prea am gasit nimic concret pe net... daca stie cineva sa ma ajute si pe mine. |
Nu se poate merge cu dovada in afara tarii ...mai citisem acuma cateva luni pe un alt forum....era tot un topic legat de chestia asta
|
Deh' se mai intampla, beliti ochii inainte ca sunt pusi pe treaba.
|
am scris la mentiuni ca nu e adevarat ce scrie mai sus si mi s-a cerut spaga :D
luni fac contestatia, o sa fac frumos |
Quote:
|
E ca si cu taxa auto alex ! :lol:
|
Daca gandesti o idee nu este.. ma asteptam sa zici asta, puteam sa pun pariu. Daca nu platesti taxa nu umbli cu masina, intelegi! Si poti sa ii dai in judecata fara sa plaesti taxa si sa o inmatriculezi cu decizia judecatoreasca. Dar dinou vb fara cunostinta de cauza!
|
Bine ma alex, cum zici tu ! Nu stau sa ma mai contrazic cu tine !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning