![]() |
Radiator
Am un rover 75 de 3 ani si nu am avut nicio problema pana acum. De cateva zile imi creste temperatura la apa pana la 9 fara 5 si motorul nu mai trage. Stiu ca in situatia in care temperatura ajunge la 9 fix (manometru) fierbe motorul. Daca poate cineva sa ma ajute cu o solutie tehnica. Am incercat mai multe variante cum ar fi spalarea radiatorului, termostatului. Astept o parere de la voi.
|
Re: Radiator
am un motor diesel de 1951 cm3.pe manometrul de apa este o linie chiar aproape de punctul de fierbere.eu i-am spus la 9 fara 5.cind urc o panta temperatura urca pina la linia respectiva si motorul nu mai trage, nu mai are putere.asta este problema cu care ma confrunt.te rog sa-mi dai un sfat daca ai inteles ce am explicat.
|
Verifica lichidul de racire in primul rand daca este nivelul care trebuie si eventual un schimb de antigel, cam la 3-4 ani ar trebui inlocuit antigelul pentru ca isi pierde din proprietati.
|
Verifica pompa de apa...este posibil sa nu mai functioneze bine iar cand se incalzeste apa masina intra in sist de avarie si nu iti mai trage
|
Quote:
ringoo spune-ne si noua cum ai rez. problema cu radiatoirul? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning