![]() |
E30 coupe/M20B25(ETA)/Mansblau 381
20 Attachment(s)
Achizitie: 04.2011
Motor:M20B25(ETA)/fost 323i An fabricatie: 1983 Culoare: Mansblau 381 Multumesc Vlad("316i"-electrica+assembly), Florin("Interceptor"-mecanica), Marian("george4my"-tinichigiu+vopsitor) pentru ajutorul trecut/actual/viitor in reconditionarea acestei masini.Baieti de nota 20 din toate punctele de vedere. Poze cu stadiul reconditionarii in ordine cronologica Detalii tehnice/dotari si modificari aduse masinii vor urma pe parcurs si odata cu finalizarea ei.Pana atunci daca aveti orice intrebare, nu ezitati |
Re: E30 coupe/M20B25(ETA)/Mansblau 381
Quote:
|
Nu le schimb.Voi incerca pe cat posibil sa pastrez linia originala(Mtech1 cu chrome)
Deja sunt in dubii daca pastrez eleronul actual din ultimele poze sau il pun pe cel de Mtech1 inapoi.Oricum sunt vopsite amandoua. Apropo: caut pe cineva care sa imi cromeze/polisheze ornamentele Daca stiti...v-as fi recunoscator |
salut...frumoasa masina...se vede ca s-a investit ceva in ea....
imi poti spune si mie te rog kerscher-urile de unde le-ai luat si la ce bani...daca se poate...aici sau pe prv...mersi si bafta in continuare... |
mai bine nu puneai poze cu jantele. m-ai imbolnavit grozav.
sunt modelul meu preferat de jante, Kerscher carmona(mai ales cele cu capacul de prezoane drept, fara "piulita")am adunat tot ce am gasit pe net poze cu Ursi incaltati cu Carmona. le-ai luat noi? ce bani te-au ajuns?9j toate 4? Ms! si scuze pt atatea intrebari... |
Quote:
Mersi, |
Quote:
Urmeaza o polishare a buzelor la bikerboy sau ziemens...care va avea timp si disponibilitate sa mi le faca;) BTW: cele fara "piulita" sunt modelul nou de Carmona, mult mai misto ca astea, dar si pretul e pe masura... |
Asa au inceput toate povestile frumoase cu E30-uri care au ajuns faimoase ! Bafta cu proiectul.
|
foarte frumos bafta cu proiectul ..mai urca poze cu masina daca mai ai
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning