![]() |
BMW 540i
9 Attachment(s)
BMW 540i fabricat in luna a 03a din 1997..
Dotari: Bodykit exterior de m5 Evacuare cu 4 iesiri de m5 Kit de franare marit cu discuri perforate Suspensie sport Folii omologate Lummar pe geamurile din spate Interior din piele reglabil electric in 16 directii(luat de pe m5) plafonul este din un material mai aparte(din cate imi dau seama tot de pe m5 e luat) Transmisie manuala in 6 trepte Din cate imi dau seama are si cip si ca putere are putin peste 300 de cai.. Dotarile sunt multe la numar,Nu stau sa le enumar acuma dar majoritatea se observa din poze.. Ca defecte/dezavantaje pot enumera: Nu merge clima(probabil freonul e de vina) Pierde ulei de la servo pe la un furtun care pleaca de la borcanas.. Ceasurile nu sunt legate calumea si nu merge turomentrul+indicatorul de la apa.. Cand se conduce sportiv si se forteaza treapta a 3-a se aud un carait scurt.. In principiu ma intereseaza variantele.. Ca pret de vanzare:3500 euro NU AM BRIEFUL MIC ORIGINAL AL MASINII(se poate inscrie fara probleme si bg si ro fara el) Este la primul set de numere rosii.Astept oferte |
Re: BMW 540i
Eu am consum in jur de 10 la suta(medie)facuta cu ea..:rolleyes2
ca exemplu mi-a luat 8.7la suta(consum facut de la plin la plin)de la oradea la bacau(mers si prin orase,serpentine..) Din cate imi dau seama consumul e primul lucru de care se fereste lumea cand aude de asa ceva.. Accept variante! |
Quote:
Astept |
volanul cu airbag mai este? are cumva probleme la centralina de airbag? becul de airbag e aprins?
|
Quote:
poate o sa fac zilele astea si un filmulet la cum merge,cum se aude etc..sa vad cum stau cu timpu.. LE..in o saptamana o sa plec din tara si masina o sa fie trasa pe dreapta pana aproximativ in martie..o sa se poata vedea din nou de sarbatori dar nu o sa mai scot nr rosii ca ma fac plug de zapada si nu vreau sa bag bani in anvelope.. |
nici o varianta?:o
|
Quote:
Sau variante cu o masina in 4 portiere inscrisa ro cu motor sub 2 litri cu care se poate circula iarna:rolleyes2 Dupa 14 pretu o sa urce la 4000.. |
de a mea astra cz?
|
Omega 2,0dti inscrisa RO te-ar intersa la schimb ?
cam aiaurea fara brifu mic se cere spaga la inm bg |
Quote:
Multumesc oricum. Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...20i-coupe.html te intereseaza un schimb ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
2500 euroaproape jumate fata de pretu la care am luat-o..:cry:
nevoie mare de bani.. pret valabil 3 zile!:rolleyes2 |
Salut, te-ar interesa un schimb ?
https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...rondell21.html Se da cu jante de e39 r16 |
Quote:
Frumoasa masina..pacat ca nu motorul cu 24v.. plec poimaine din tara si nu ma grabesc iar la variante nu mai am timp acuma.. pretul de 2500 mai este valail doar Marti,dupa care pretul urca la 4000..:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning