![]() |
Fiat Coupe
7 Attachment(s)
one beauty ... FIAT...
|
Re: Fiat Coupe
frumos foc fiatu` ! avem si noi unu in tg-jiu tunat la max si trage de rupe ! o sa incerc sa fac niste poze !
|
blowwind faci tu poll ca mie nu se mai edita first... mersi;)
|
arata penal jantele alea. se potrivesc ca nuca-n perete
de asemena si culoarea pacat de masina |
Eu zic ca e misto culoarea perlat cameleonizat :D
Jantele la fel ! Ii mai trebuie un kit de exterior(praguri, spoilere) e frumoasa |
masina arata foarte bine...este foarte ingrijita,jantele in realitate sunt frumoase...s-ar fi putut mai mult dar e bine si asa....
+culoare +jante(17") +linie bari-praguri +sound(stiu masina) -bara fata -eleron(desi arata bine,nu-mi place) -suspensie sa-i dau si o nota: 8+ este una din putinele masini din craiova care chiar imi place! ps:mai usor cu carcoteala ca masina e chiar frumoasa! |
masina e ok dar:
- culoare jante - eleron spate |
Super masina cred ca in realitate arata si mai super.
|
Quote:
|
foarte frumos fiat'u
|
si eu am am cautat masina asta doar ca 2,0 20v turbo, din pacate nu am gasit, dar daca o gaseam, prima modificare se chema umflat aripi
|
am si eu o intrebare...ieri mi`am cumparat o masina k asta..stiu doar k e din 96 si are 102KW...se merita s`o tzin sau nu? km kt consuma? trage sau nu?
|
am condus si eu un 2,0 20v turbo si trebuie sa recunosc ca este bijuterie masina sincer 2 lucruri ii lipsesc suspensie=>stabilitatea la viteza care este foarte mica masina este foarte nesigura dupa 120-140la ora si tractiunea spate...daca avea si aste cred ca era in top 10 cars facute in serie
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning