Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Evenimente pe la Ramnicu Valcea? (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/27477-evenimente-ramnicu-valcea.html)

Ionita 18-11-06 16:34

Evenimente pe la Ramnicu Valcea?

De cand e site`ul 4tuning am vazut fel si fel de evenimente in Romania da` niciodata nu s`a facut unu si in Ramnicu Valcea ... Eu zik ca se merita un eveniment cu prezentari masini,tuning , inscrieri liniutza si ce mai organizatzi voi ... astept raspunsuri si opinii ... BAFTA!

trafy-vr6 24-12-06 18:03

Re: Evenimente pe la Ramnicu Valcea?

da....te sustin..pacar nici o miscare la valcea:(

OctaviaRS 25-12-06 10:00

si eu va sustzin..fiind din curtea de arges..aici nu am pretentzia sa organizeze..macar la valcea e mai aproape:D

trafy-vr6 27-12-06 10:34

nu cred ca avem pe unde in Valcea:((

DragosT 27-12-06 10:39

trebuie sa vrei (asta-i partea de vointa) iar restul e punere in aplicare (asta e munca). bafta!

Evil Yuri 28-12-06 22:51

In Pitesti a fost vara asta cursa de indemanare + expozitie auto la stadion organizata de dl. Nita Iancu (fost pilot)...deci se misca ceva si pe acolo.

Aaronnel^ 08-02-07 11:10

La Valcea ar avea cine sa se bage ... si avem cateva masini cu care ne putem lauda ... dar unde sa facem liniutze :-???

lorenzobtb 11-02-07 20:38

cine se baga la Valcea???

orlando 11-02-07 21:27

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 737944)
La Valcea ar avea cine sa se bage ... si avem cateva masini cu care ne putem lauda ... dar unde sa facem liniutze :-???

aveti oameni competenti si cu bani multi inseamna...daca spui ca ar avea cine sa se bage...
spun asta ptr ca stiu si eu relativ cam la ce suma s-ar invarti o cursa legala organizata...tu ai idee cam cati bani trebuie pusi la mijloc ptr o asemenea cursa?
participanti slava domnului sunt destui,dar aici e vb de a baga niste bani intr-o distractie pe care nu stii daca ii vei mai retrage ;)

Aaronnel^ 11-02-07 21:31

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 744356)
aveti oameni competenti si cu bani multi inseamna...daca spui ca ar avea cine sa se bage...
spun asta ptr ca stiu si eu relativ cam la ce suma s-ar invarti o cursa legala organizata...tu ai idee cam cati bani trebuie pusi la mijloc ptr o asemenea cursa?
participanti slava domnului sunt destui,dar aici e vb de a baga niste bani intr-o distractie pe care nu stii daca ii vei mai retrage ;)

Poi e vb si de bani ... dar mai e vorba si de locatie .... ca nu prea ai avea unde ... decat daca ar inchide o strada ...

lorenzobtb 11-02-07 22:09

vorbe fara cap

Adytzu_JerrY 19-02-07 18:41

OFF : lorenzobtb -> Orasu unde stai tu ...se numeste Romania ..?? :oops:
On: in fine ..pe la vl nu cred k s`ar putea organiza asa ceva k e orasu mic ....mai ales liniutze....nici atat...;)

Comunitatea Rm.Valcea -> putem vb aici ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:02.

- Copyright 2026 4Tuning