![]() |
Evenimente pe la Ramnicu Valcea?
De cand e site`ul 4tuning am vazut fel si fel de evenimente in Romania da` niciodata nu s`a facut unu si in Ramnicu Valcea ... Eu zik ca se merita un eveniment cu prezentari masini,tuning , inscrieri liniutza si ce mai organizatzi voi ... astept raspunsuri si opinii ... BAFTA!
|
Re: Evenimente pe la Ramnicu Valcea?
da....te sustin..pacar nici o miscare la valcea:(
|
si eu va sustzin..fiind din curtea de arges..aici nu am pretentzia sa organizeze..macar la valcea e mai aproape:D
|
nu cred ca avem pe unde in Valcea:((
|
trebuie sa vrei (asta-i partea de vointa) iar restul e punere in aplicare (asta e munca). bafta!
|
In Pitesti a fost vara asta cursa de indemanare + expozitie auto la stadion organizata de dl. Nita Iancu (fost pilot)...deci se misca ceva si pe acolo.
|
La Valcea ar avea cine sa se bage ... si avem cateva masini cu care ne putem lauda ... dar unde sa facem liniutze :-???
|
cine se baga la Valcea???
|
Quote:
spun asta ptr ca stiu si eu relativ cam la ce suma s-ar invarti o cursa legala organizata...tu ai idee cam cati bani trebuie pusi la mijloc ptr o asemenea cursa? participanti slava domnului sunt destui,dar aici e vb de a baga niste bani intr-o distractie pe care nu stii daca ii vei mai retrage ;) |
Quote:
|
vorbe fara cap
|
OFF : lorenzobtb -> Orasu unde stai tu ...se numeste Romania ..?? :oops:
On: in fine ..pe la vl nu cred k s`ar putea organiza asa ceva k e orasu mic ....mai ales liniutze....nici atat...;) Comunitatea Rm.Valcea -> putem vb aici ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning