![]() |
VAND ALPINE 9887 NOU
1 Attachment(s)
Nu cred ca are nevoie de prezentari.
Are doua luni de cand este cumparat A STAT IN CASA SI ESTE NOU( are folie pe ecran) a fost folosit maxim 20 de minute la probe...Nici nu am apucat sa il pun pe masina. Vine la cutie cu toate accesoriile de la producator ( telecomanda,baterii,sanie,cabluri,chei,toc,laveta sters ecran) Este impecabil 10 din 10 atat optic cat si functional. Nu are nici cea mai mica urma de folosire. http://www.***********/produse/CD_Pl...INE/CDA-9887R/ Audyssey MultEQ XT procesor IMPRINT incorporat (necesita KTX-100EQ pentru calibrare MultEQ) Bass Engine Pro conexiune full-speed pentru iPod compatibil: CD-R/RW, MP3, WMA, AAC, ID3-tag, CD-text convertor DAC 24 biti muting pe 0 biti control magazie CD/MP3 compatibil comenzi pe volan (necesita adaptor) compatibil cu display-ul masinii (necesita adaptor) bluetooth ready (necesita adaptor) AUX-in ready (necesita cablu adaptor) putere MAX: 4x60W 3 perechi de preout-uri (4V) display Biolite iluminare taste: verde/rosu (selectabil din meniu) posibilitate de functionare 3-way sau 2-way (crossovere active) Time Correction pentru 6 canale egalizator grafic cu 7 canale egalizator parametric cu 5 canale Media Xpander (MX) tuner radio MaxTune telecomanda inclusa panou frontal detasabil PRET: 1200 LEI OFER BONUS CABLU AUX DETALII AICI SAU LA 0761211212 TRIMIT GRATIS IN TOATA TARA PRIN CURIER |
Re: VAND ALPINE 9887 NOU
Se mai tine la vanzare cateva zile apoi se scoate.
|
1200 LEI
PREDARE PERSONALA IN BUC AZI SI MAINE |
1200 LEI UN PLAYER NOU SIGILAT...SAU 1500 LEI LA PACHET CU MODULUL USB
|
1200 LEI UN PLAYER NOU SIGILAT...SAU 1500 LEI LA PACHET CU MODULUL USB
|
1200 lei
nou/sigilat transport gratis daca se livreaza banii pe card.... |
1200 lei urgent
nou/sigilat impecabil... transport gratis daca se livreaza banii pe card.... |
1200 lei urgent
nou/sigilat impecabil... Garantie 2 ani!!! transport gratis daca se livreaza banii pe card.... Motivul vanzarii este ca a fost inlocuit cu un 2din. |
1200 lei urgent
nou/sigilat impecabil... Garantie 2 ani!!! transport gratis daca se livreaza banii pe card.... Motivul vanzarii este ca a fost inlocuit cu un 2din. |
1200 lei urgent
nou/sigilat impecabil... transport gratis daca se livreaza banii pe card.... |
REZERVAT...Maine se expediaza...
|
VANDUT...
|
Nesimtire din nou!!!A fost refuzat coletul la primire pe motiv ca este aparatul adus din SUA si nu prinde Radio21 si inca 2-3 programe radio cu frecventa para...
(aparatele din sua functioneaza doar pe frecventa impara) Inca odata spun ca aparatul este nou adus personal din SUA personal si NU prinde RADIO21. Motivul vanzarii este ca mi-am luat 2din. Iar persoanele care vor sa isi ia un 9887 si habar nu au ce poate acest player... pentru Radio21 si inca 2-3 programe radio pe frecventa para... va anunt ca nu trebuie sa cheltuiti atatia bani...Merge si Sony pe radio. Se pune din nou la vanzare.... 1200 LEI PRET FIX SE TRIMITE DOAR CU AVANS INAINTE TRANSPORTUL IL SUPORTA CUMPARATORUL |
Quote:
|
Multumesc e bine de stiut ca se poate...dar nu cred ca ia nimeni un 9887 pentru radio...cine il ia il ia pentru sunetul lui si pentru ce stie sa faca...si oricum si asa cele mai multe programe radio sunt pe frecventa impara...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning