![]() |
Opel manta ..
4 Attachment(s)
am si eu o manta :) sper sa va placa...
|
Re: Opel manta ..
nu`mi place eleronul si priza de pe capota in rest arata bine bafta!:D
|
chiar ii trebuiau eleronul ala si priza de capota ?
|
scapa de eleron k nu da bine deloc :) ! e super tare masina !
|
:)) pai abia am luato ....rabdare:)) e prea mare eleronu ala ..stiu si priza...ar merge..
|
deci..sa terminat smecheria ...masina are motor original...4 trepte...dar am ramas masca...cum poate sa traga motoru....... :o
|
manta asta a fost a mea... a aparut in 2 video-clupuri.. o s-o faca robert sa arate super.... app.. cne are un opel ascona b in 2 usi de vanzare?
|
incep modificarile ;))) dar pacat ca o vand
|
ti-am vazut anunturile, de ce o vinzi? adevarul e ca e greu sa faci una veche sa arate noua(doar ce am vazut la tata cat sa chinuit cu ea, era cazan nu ca a ta), cu toate ca a ta e ok, daca ii asculti pe baieti(eleron+priza) e f tare masina....
Vad ca s-a umplut forumul de baieti cu mante`, te putem ajuta si sa nu o dai, cine stie pe mana cui cade.... |
ma nush poate o fac si pe asta ...sa arate ...cum vreau...dar eu imi iau un audi quattro din 94 ...turbo bla bla..dar nu cred ca renunt la manta o tin ca masina de iesit seara:))
|
Tine mai batranica, rezolva cu audi si peste un an sau cand poti o faci si pe asta...tine-ne la curent
|
nu o mai vand cumpar alta acum si din 2 fac una.....o sa vedeti voi ...cum.....iau tot dupa aia...adik aripi ca s cu buza bla bla ce se poate ...
|
e perfect asa.....asta aveam si eu in gand....piese de schimb....un adevarat kindersurpise
|
robert ...scuze de intrebare ...ai toata grila fatza facuta din fibra ?
ma refer la faruri in principiu ... ! |
am si eu o intrebare pe cartea de identitatae a masini este si un proprietar cu numele constantin florian?(s-ar putea sa fie una din mantele mele)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning