![]() |
Raceland sau TA-TECHNIX ?
Ca si in evolutia biologica, a venit vremea ca balena sa nu mai calareasca valurile ci sa se tarasca pe pamant, insa trecerea nu vreau sa fie foarte brusca si vreau totusi sa pastrez putin confort masina fiind folosita foarte mult zilnic.
Datele problemei sunt urmatoarele: masina: bmw E39 520i 1998 suspensia: Raceland sau TaTechnix tipul suspensiei: reglabila pe inaltime drop: jumatate din cat poate suspensia momentan, pe viitor MAXIM Am cautat destul de mult o suspensie de renume second hand dar nu am gasit la pret decent ( de cele mai multe ori erau folosite 1-2ani si la acelasi pret sau mai scumpe decat noi) deci, tinand cont de buget cam astea doua ar fi singurele optiuni de suspensii noi. Ma intereseaza pareri ale posesorilor acestor suspensii, care e mai iertatoare cu spatele, care rezista mai mult, ce neplaceri ati avut cu ele, ce presupune montajul, daca sunt bolt on sau mai trebuie ceva, care se tine mai bine pe curbe ( masina merge mult in exterior dar nu la nivel de vtm) chestii bine de stiut inainte de a te arunca cu capul inainte si a face o greseala. |
Re: Raceland sau TA-TECHNIX ?
De Raceland nu iti pot spune nimic . Cat despre Suspensie Ta-technix n-am avut... :)
In schimb am cumparat un Strut Bar Ta-technix. El isi face treaba dar e total nefinisat... Cu suduri inegale cu shpan pe la colturi... Imi pare cam ne-profi... Daca asa fac si amortizoarele mi-e clar... Am niste Bilstein sport pe masina, BĂȚ. Am dat 150 de euro pe toate 4 in conditiile in care noi costau 1200 de euro... Nu iti cumperi tu mai bine niste Bilstein in functie de buget ? |
Quote:
|
... ca si la radiatoare...
Unul nou e 400 de ron si oamenii vor 300 de ron in dezmembrari... |
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...-a/page-2.html
POATE TE AJUTA ...VORBESTE CU BAIATU PRETU N UE BATUT IN CUIE;)SUSP ESTE KW -2 |
Quote:
|
Quote:
|
pana la urma care ii rezultatul?
curand si eu ar trebui sa rezolv partea asta...si probabil si eu prin el ai luat Ta?cum ii...?! ma intereseaza o suspesnie de stranda sa zic asa...nu lemn sa fie |
stiu ca tu vroiai sa o lasi putin, deci stai calm ca e ok, lasata la maxim iti rupe spatele dar la 3-4 cm este decenta
|
perfect...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning