![]() |
Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 130 CP
8 Attachment(s)
Asa cum spune si titlul am achizitionat din UK un ford mondeo fabricat in 2002 dar inmatriculat in oct 2003.Masina este in stare impecabila si o sa vin cu ea in tara peste 2 luni cand o sa termin munca aici.Planuri pentru ea sunt destule dar mai intai trebuie inmatriculata in tara;are cineva idee daca motorul este euro 3 sau 4,cam cat mar costa inmatricularea in tara?
|
Re: Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 130 CP
Judecand dupa anul de fabricatie mai mult ca sigur este euro 3 . Taxa cred ca te va duce destul de mult . In rest frumoasa masina , bine dotata , sa o stapanesti sanatos si inca o chestie ... daca se poate scapa de chestiile alea cu ghia si tdci .... .:-)
|
frumoasa.....bine ca nu e benzinar....acelea au dese probleme cu injectia...multi km fara evenimente
|
ai grija ce motorina bagi in Romania... o sa fi dezamagit fata de UK ...si sper sa nu te ajunga boala injectoarelor ca pe toti ...
|
Multumesc tuturor,daca este euro 3 are cineva idee daca pot vorbi cu cineva la rar sa o fac euro 4,eu parca stiu ca se poate daca ai persoana potrivita, iar in legatura cu motorina o sa bag numai rompetrol omv si mol,taicameo are un clio dci cunoscut pentru injectoare si in 100 de mii alimentand numai de la statiile mentionate nu a avut probleme.As avea 1000 de euro pentru inmatriculare mai mult nu dispun,daca nu se poate cred ca o sa apelez la vecinii nostri;)
|
A mea este din 2002 si este euro4..M-a costat in jur de 500 euro inmatricularea
|
Quote:
|
Calitatea motorinei din Romania este destul de proasta dar eu din fericire nu am avut neplaceri cu injectoarele poate si din cauza ca eu am TDDI dar oricum . Am gasit pe net un site unde ei cica iti calculeaza cat te ajunge taxa de prima inmatriculare iar rezultatul a fost
Taxa auto veche: 1559.5 Euro Taxa auto veche: 6652 RON Taxa auto 2011: 3014.71 Euro Taxa auto 2011: 12859 RON |
Quote:
|
abia astept sa dau o tura cu ea!!!
|
Am comandat filtele pentru masina,si as vrea sa schimb filtru de ulei dar din poza dupa internet am vazut ca arata cam ciudat,stie cineva merge cu cheia normala de filtru ca as vrea sa schimb eu uleiul ca ma rup astia aici,rog un raspuns rapid
|
nu te-ai descurcat cu ce ti-am spus eu?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Volanul il lasi pe dreapta si inscrisa pe Bulgaria nu?
P.S. Ai dat mai mult de 1000 pe ea ? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning