![]() |
VAND CAR-PC!!!
9 Attachment(s)
Se vinde car-pc nou nu a fost folosit niciodata (doar ce am instalat componentele) doar pentru probe pe care le-a trecut cu brio.Este o unitate foarte bine echilibrata si foarte puternica si are (aproape) dimensiunea unui cd player clasic.Are instalat Windows 7 cu licenta,Centrafuse 3 si toate driverele si programele necesare.
Toate piesele au fost cumparate noi si vin in ambalajele si accesoriile de la producator. Nu au nici cel mai mic defect ascuns. Au fost folosite numai piese si componente de cea mai buna calitate. SE COMPUNE DIN: 1. carcasa Mini-ITX M350 ( cea mai mica din lume) 2. placa de baza mini-ITX Gigabyte GA-D525TUD 3. HDD Seagate Momentus format 2,5" 500Gb 4. Ddr3 Kingston de 2X2Gb = 4gb 5. Sursa auto M2-ATX 160w 6. Audio OnBoard 7.1 24bit,Time Alignament 7. Video OnBoard 256 mb 8. GPS usb RECIVER BLUENEXT 64 canale. 9. WI-FI usb TP-LINK cu antena exterioara. 10. Bluetooth usb TRENDNET EDR2 11. PC-REMOTE usb FULL CONTROL 12. Cooler carcasa ASUS Se mai adauga CABLURI USB/HUB-URI USB/MUFE/CARTI/CD-URI AMBALAJELE ORIGINALE/SURUBURI etc INVESTITIA A DEPASIT 2500 LEI (AM ACTE DOVEDITOARE) PRET VANZARE :1500 LEI PRET FIX CASH SAU 1600 SCHIMBURI ACCEPT SCHIMBURI CU ALPINE IVA-D106 SAU ALPINE 2DIN. Contact: -reply aici -mesaj privat -telefon 0761211212 -e-mail la [email protected] (sau messenger). |
Re: VAND CAR-PC!!!
alpine 105ri te ajuta ?
|
ma ajuta daca este impecabil....depinde in ce stare este este si cum se prezinta tehnic si vizual...de cat timp il ai???si la ce diferenta te-ai gandit???
|
este impecabil singurul lucru stricat la el este tocul de fatza este deformat , dar am altul impecabil de clarion , il am de 1 an dar l-am fol foarte putin ca am avut un necaz cu masina ... spune-mi tu ce diferenta esti dispus sa accepti.
|
Trebuie sa il vad cum arata si cum functioneaza ca sa iti spun ce diferenta as accepta...Incepe prin a pune cateva poze pe mail apoi mai discutam (eventual vin,vad,probez)...
Mi-au spus cativa colegi ca nu prea esti de incredere... |
sus cu el...
SCHIMBURI CU DVD-URI ALPINE 1 DIN SAU 2 DIN CAT MAI IMPECABILE... |
SUS CU EL..e nou si asteapta sa fie folosit....schimburi cu 2 DIN ALPINE IMPECABILE...
motivul vanzarii este ca nu imi intra ecran vga 2 din in bord ( are rama inclusa ) si nu imi intra 2 din cu rama doar 2 din fara rama... ASIGUR TRANSPORT PRIN FAN CURIER ( IL PLATESC EU) DACA SE TRIMIT BANII IN AVANS PE CARD. |
Daca gaseste cineva aceeasi configuratie si aceleasi piese la banii acestia eu le mananc :D
|
1500 LEI ULTIMUL PRET
TRANSPORT GRATIS IN TOATA TARA |
sus cu el NOU la doar 1500 lei..doar cash si fara schimburi ca nu imi intra 2 din in bord oricat as incerca...
|
sus...nou/sigilat...am uitat sa zic de procesor ca este 1.6 dual core
|
1500 lei
nou/sigilat transport gratis daca se livreaza banii pe card.... |
1400 lei urgent zilele acestea....
|
Maine se expediaza la Ploiesti la userul Masacru.
VANDUT... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning