![]() |
Vand faruri si electroventilator E36
7 Attachment(s)
Farurile sunt Sonar cu angel eyes, sedan sau coupe (pt coupe au o prelungire din plastic la semnalizatoare). Farul din dreapta arata foarte bine, farul din stanga a fost lovit si ar cam trebui schimbata sticla. In rest sunt functionale (inclusiv motorase) si nu au urechi rupte. Pret 200lei.
Electroventialtorul auxiliar (AC) se da cu tot cu suport. Diametru elice aprox. 40cm. Are mufa taiata, functioneaza foarte bine. Pret 150 lei. Date contact: [email protected] . |
Re: Vand faruri si electroventilator E36
Valabil
|
Scuza-mi deranjul dar poti pune o poza cu prelungirea pentru semnalizatoare.
Multumesc. |
Quote:
|
Pe coupe se potrivesc 100% fiindca de pe coupe le-am scos si se potriveau perfect cu prelungirea de rigoare. Am banuit ca s-ar potrivi si pe sedan fara prelungire dar asta nu sunt sigur 100%. Oricum, o sa pun poze la partea cu prelungirea si poate cineva se prinde exact care e treaba la sedan insa repet, pe coupe sigur merg.
|
iti dau pe faruri 150 roni
|
2 Attachment(s)
Iata si "prelungirile" din plastic pentru coupe. La cel care a fost lovit e rupta si prelungirea pe jumatate. Daca se monteaza pe berlina insa nu conteaza fiindca se scot probabil aceste prelungiri. 170 lei e ultimul pret fiindca si asa e mai putin decat se cere pe o singura bucata, cel lovit e bonus...
|
valabil
|
Vezi ca un anunt nu se ridica mai devreme de 48 de ore .
|
farul stanga e doar sters sau e si sparta sticla/plasticul?
|
Imi cer scuze, mi s-a parut ca la 24 ore , o sa stiu data viitoare.
Farul stanga e sters insa stersatura s-a propagat cumva pana in adanc... Am incercat cu polish special insa nu a iesit mai bine de atat si nici nu cred ca se poate. |
lasami te rog un numar de telefon ca sunt interesat de faruri daca mai sunt valabile
|
Quote:
|
Electroventilatorul inca mai e: )
|
up pentru vetilator
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning