![]() |
Machetele mele - alexg
8 Attachment(s)
Salut, sunt nou pe aici si azi doresc sa va prezint 2 dintre machetele mele cu putine modificari. Doar 2 am pentru ca nu sunt in tara, cand ajung acasa am sa le postez si pe celelalte.
1.Ferrari 550 maranello Bburago 1:18 Modificari: -colantat bord cu folie de carbon (mie unul imi place cum arata) -pus folie pe geamurile din spate -cam atat astept pareri pe unde sa mai pun folie, nu vreau pareri gen "astupa-i manerele, vopseste-o" pentru ca nu vreau sa ma bag in lucruri din acestea. Multumesc. 2.Dodge Viper RT/10 Bburago 1:18 Modificari: -momentan nimic astept pareri. Poze: |
re: Machetele mele - alexg
Ai probleme cu tastatura?
|
re: Machetele mele - alexg
Quote:
|
Re: Machetele mele - alexg
1. Am corectat eu titlul.
2. Nu e campionat de tastat viteza, limba romana e obligatorie. Se mai tolereaza mici greseli, dar exista o limita. Cratimele, virgulele, etc fac minuni. 3. Atitudinea "nu-ti convine, nu te uita" nu se aplica, esti intr-o comunitate si trebuie sa-ti respecti colegii, ai acceptat un regulament atunci cand te-ai inscris pe forum, respecta-l. Considera acest post ca un avertisment general, daca nu incerci sa iti revizui atitudinea vor urma si sanctiunile si ar fi pacat sa iti incepi asa activitatea pe forum. |
E luna august si se permit greselile in stil italian...
Nu mai fiti rai cu baiatul |
Salut...imi place Ferrari-ul dar ai uitat sa specifici producatorul si scara ;)
|
Quote:
|
:) la noi cu 4 euro nu cumperi nici o macheta 1/38
|
Quote:
Nota moderator: e ultima data cand iti atrag atentia. |
Cat de mult imi place Maranello, trebuie sa adaug unul la colectie neaparat.
|
Sunt suprins de calitatea detaliilor de sub capota,detaliile motorului.Pare peste bburago..Oricum sunt doua modele deosebite.
|
cele mai frumoase si detaliate machete, dupa parerea mea, au fost cele de la Bburago cand a fabricat colectia Ferrari Shell
|
Machetele mele - alexg
frumos Ferrari, am si eu cateva in colectie. bafta la cat mai multe si nu in ultimul rand: Bine ai venit printre noi ! ;)
|
Va multumesc la toti.Si mie imi plac foarte mult detaliile machetelor,mai ales detaliile de la ferrari
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning