![]() |
Curse Legale pe PROTV
PRO TV
DATA: 30.11.2004 LUNI NOPTEA ORA: 0:00 SI DATA: 4.12.2004 SAMBATA DIMINATEA ORA: 11:00 Va fii reportaj de la Prisma and Baneasa. Va fii si despre Insomnia !!! Va uitati !!! ;) :twisted: |
Eu am vazut ieri pe acasa un reportaj cu voi ...marfa oricum .... Bafta in continuare :wink:
|
:D
Eu n-am vazut :( Dar voi vedea :D Oricum, astazi PRO TV :D voi uita 8) :wink: |
Zetemte: I love the way you speak romanian & I love the way you Insomniacs have fun. Keep it that way because that's the right way!
I saw you yesterday at Oana Zavoranu's tv show and you handled it very good :wink: I'll stay up tonight to see you guys on ProTV. |
Thanks man :D
I do my best with romanian :D :wink: I haven't seen the reportaj at Acasa, but we will have it on CD soon :) Tonight will be much longer, but it will be mainly about legal races plus and a bit about us :D |
:)
Stiu ca va dura mai mult. Am vazut emisiunea de saptamana trecuta si mi-am dat seama ca o sa fie in jur de 25 de minute. Do you understand ? :wink: |
Yep :)
|
pana la urma la cat va fii emisiunea la 00:00 sau la 01:45?
multzumesc. |
|
multzumes.nu va mai trebui sa stau pana la 2 treaz... ajung shi eu maine la scoala la a 2-a treia ora....
poate prezinta ceva shi despre NSL sau X-team Constanta. P.S.: poate treage cineva shi pe calc emisiunea... |
Insomnia, la inaltime inca odata !!!
Greg: de ce nu l-ai lasat si pe Poli sa spuna 2 cuvinte? :lol: FELICITARI! |
HMMMM!!!!
Ce tot filmau mah Corolla aia !!!! Mah cand erau acolo masini adevarate!!! Mah si iati vazut si pe aia doi de se sprijineau de ea!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
crezi ca stiu sa faca dif. intre masini?
|
Da dupa culoare!!!
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning