![]() |
Provocari
Am observat ca sectiunea asta este moarta.....pe aici nu posteaza nimeni.....nu se discuta nimic......poate cu thread-ul asta mai animam putin situatia. Deci cine vrea sa lanseze provocari.....sa o faca aici.
Ps: pe mine sa nu ma provocati ca deocamdata sunt pieton :) |
Re: Provocari
si io sunt pieton, dar vad ca iti plac mk2-urile...t provoc p viitor...
|
Ba baietzi eu nu am cu ce sa ma mai dau ca am vandut si eu azi racheta mea de 200 de cai asa ca de abia asteptam, sa ma mai dau cu cineva dar de sa vandut .:DFost proprietar de calibhra turbo 200 de cai :D
|
Quote:
|
Quote:
|
io alerg niste $ ca sa iau un golf 2 1.8 8V...slabutz el asa din fabrica, dar ma tot uit p la nemti si se apropie din ce in ce mai mult ideea de 16V turbo...
bafta si tie, desi nu ai zis ce masina vrei sa iti iei...:P |
Quote:
|
chiar ca ar fii misto 2 mk2...:P...io nu stiu decat unu calumea...un gti rosu.
din cate am vazut p net astea de 8v ar avea 90cp, dar oricum nu prea conteaza k nu ramane asa...16v tata...si turboo...k m-au tampit niste germani... |
Nu mai visa ma apucate de munca frate lasa vrajala vad ca nu se provoaca nimeni pe nimeni.
|
visele te fac sa mergi mai departe.cred ca tu nu mai visezi...
despre provocari vorbim...se pare k nu o sa inteleginiciodata...cred. D c nu provoci tu p nimeni?bmw cupe anm bla bla...nu t tine? |
Prietene Anm ul nul mai am de mult si am facut destule liniutze cu o calibra care acum siua gasit alt proprietar in bucuresti credema daca mai aveam calibra faceam destule provocari :D
|
pai frate hotarastete...ca nu mai inteleg nimic.
ori urs, ori calibra, mai vad si supernova...e targ sau ce? c calibra era? 2.0i ... cred ca faceai multe... si despre c ai vrea tu sa vb in thread-ul asta? ca el se numeste "provocari"... nu desprea asta ar trebui sa vb? |
dumy prietene ce zici de o liniuta DEM CU CVN TAU
|
Quote:
|
Facem frate eu cu CVN u si fratito cu DEMu :D
AAsa si apropo prietene calibra era 2000 16 valve turbo asa ca ia mai gandestete putzin ca am facut o carutza de masini care costau vreo 15 mii de euro :D poate sa confirme o gramada de baietzi . Balauru stia calibra mea :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning