Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea White Angel (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27330-dacia-mea-white-angel.html)

tunerul 15-11-06 21:35

Dacia mea White Angel

As vrea si eu o parere despre masina mea.

B-69-TAU: daca vrei o parere esti rugat sa incarci poze cu masina ta impreuna cu 2-3 cuvinte in care sa iti descrii masina.... ok?

giubau_v8 15-11-06 21:38

Re: Dacia mea White Angel

pe cand si poze sa e putem da cu pererea?

tunerul 15-11-06 21:45

3 Attachment(s)
nu e cine stie ce

tunerul 15-11-06 21:49

inca sunt la inceput voi mai face ceva cat de curand

MOUZE 15-11-06 21:52

o parere personala...multi care ma cunosc stiu ca sunt adeptul orginalului...
pt spate...da eleronu ala jos...pune unu original de cauciuc si chestiile alea de pe stopuri da-le jos.....si daca tzi neaparat sa faci ceva la stopuri da-ti un spray negru(special pt stopuri) pe partea de sus...
in rest masina nu arata rau...poate barile si masca sa le faci negru mat cred ca ar da mult mai bine...
ps: poate nu ai bani de jante..dar iti poti lua niste capace pline...finutze! nu scoase inafara sau cu 3 spite de se vede rugina de pe janta :)
bafta...repet o parere personala!

tunerul 15-11-06 21:59

1 Attachment(s)
am dat comanda de capace

ce crezi sunt klumea

m-am gandit la treaba cu spreiul pe stopuri dar nu prea arata bine ca am pus mai demult pe ea

BULLDOG 15-11-06 22:02

nu vreau sa fiu rau da...anuleaz-o ....decat sa pui .... chestiile .... alea pe masina... mai bine baga banii aia in altceva... fa ceva cu fatza aia k se vad urat niturile alea sau ce is .. vopseste spoilerele alea klumea ..k se cojeste vopseaua... foloseste plastofix si nu se va mai coji ... si daca chiar vrei sa iti pui capace ...pune ceva simplu nu ..."spinnere" dealea... Parerea mea:D ..bafta

tunerul 15-11-06 22:06

1 Attachment(s)
asa ceva ar merge

m-ar interesa de unde sa fac rost de niste spoilere mai klumea

NightDevil 15-11-06 22:18

am si eu o intrebare .. ce faceti cu lemnele alea la bloc :d

CT-84-DiN 15-11-06 22:19

primele capace sunt nashpa.... este imitatia aia ieftina de spinner

offtopic: nu toate blocurile au incalzire centrala....sau gaze... si de accea presupun ca unii fac foc cu lemne ;)

giubau_v8 15-11-06 22:20

nush ce sa zic....tentative de spinnere in nici un caz, crezi ca nu ai pe ce sa dai banii? incearca sa o aduci la linie ca par toate aruncate pe masina...vopseste masca neagra, schimba eleronu, si coboar-o putin ca zici ca e aro 10(parerea mea....no offence)......ce sa zic...bafta la tunat...asteptam sa vedem ce iese

tunerul 15-11-06 22:21

nu stiu ce face omul acela in orice caz nu sunt ale mele nu am nevoie de asa ceva

de coborat pot sa o cobor dar inca mai merge si tata cu ea si am schimbat 3 seturi de spoilere anul acesta. :???:
__________________________________________________ ______________
INCEARCA PE CAT POSIBIL SA POSTEZI ORDONAT SI NU DE FIECARE DATA CAND ITI MAI ADUCI AMINTE CA MAO VROIAI CEVA...ORDONEAZA
B-83-DAC

giubau_v8 15-11-06 22:34

Quote:

Originally Posted by tunerul (Post 624350)
m-ar interesa de unde sa fac rost de niste spoilere mai klumea

atunci de ce vrei sa mai iei spoilere

tunerul 15-11-06 22:37

atunci o sa am grija sa nu le mai sparga nimeni
Si am sa pun niste bari de protectie sub ele

DVDValy 16-11-06 00:12

o imitatzie nereusita de dvd-u vechi :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning