![]() |
De vanzare Subaru Impreza
5 Attachment(s)
An fabricatie : 2006
Kilometri parcursi : 350 Km Capacitate cilindrica : 2000 cc Putere : 160 CP (119 kW) Tip carburant : benzină fără plumb Consum mediu : 9.0 litri/100 km Tip transmisie : 5 viteze manuala Culoare : Negru Pret : 28.500 euro Descriere : Masina este noua cu tuning audio cu dvd cu lcd de 17,subwoofer,statie de amplificare etc.(valoare sistem audio+video 5000 euro) Dotari : Servo frānă, Servo direcţie, Īnchidere centralizată, Aer condiţionat, Clima, Airbag, ABS, Geamuri electrice, Oglinzi electrice, Oglinzi īncălzite, Jante aliaj. Caroserie Sedan, 5 locuri, motor conform Euro 4 Email : [email protected] Numar de contact: 0723 970 351 Este vorba despre masina aceea din concursul Coca-Cola de asta vara. |
Re: De vanzare Subaru Impreza
BAFTOSULE GRRRR... bafta la vanzare
|
Quote:
|
da de ce oare nu au noroc cei care chiar ar folosi ce a castigat oricum bafta la vanzare dar ar trebui sa mai lase la pret mai ales ca nu a dat nici un ban pe ea daca vrea sa o dea repede
|
Pretul este negociabil...
|
crek tipu` respectiv o cazut in wc cand era mic , ce nororc au unii franteeee ! bafta la vanzare !
|
nuu!!..mama cata cola am baut pt masina aia..stii ce inseamna baxuri??
:((:((:(( ce bafta au unii..dar la fel a fost si cu ipod-ul.. n-am castigat..se putea sa castig eu ceva?.. oricum..bafta la vanzare si beti coca-cola in cont n-are bani sa o tina sau ?..dc vinde bijuteria asta de masinuta.. ce...nu e diesel?lol...urat ar fi sa fie asta motivul |
Cum poate cineva sa vanda asa ceva?
|
Nu vreau sa stric topicul omului,dar la banii astia iti iei LEgacy.
|
Ca sa vedeti situatie ridicola....o vinde ca nu are permis si cica vrea sa-si cumpere apartament.
Are dreptate Sprite cand le spune pe bune...castiga numai cei ce n-au ce face cu premiile.:x |
Propietaru gandeste f bine , se vede ca este vorba despre un om matur la minte ! Bafta la vanzare !
|
e doar un 2000 aspirat ce va orgasmati atat? WAW CE NOROC AU UNII...puneti osu la treaba baieti nu mai stati pe net atata
|
Quote:
:-) |
O mare parte din romani sar bucura si la un 1,3 acolo..ar zice ca le-a pus Dumnezeu mana in cap kit ca se numeste masina dacia...
|
zGb no offence dar pt tine Golf-ul IV pe care il detii (sa-l stapanesti sanatos) e mai presus ca Subarul asta? ... orice i-ai fi facut tu la Golful ala nu cred ca valoreaza mai mult de 25000 euro asa ca oricum e mai presus ca a ta ... si normal k multa lume viseaza la asa ceva, mai ales cand e vorba sa-l castigi ...
sorry de offtopic ... si BAFTA (la vanzare) proprietarului k altfel de bafta a avut cand a castigat ... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning