Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo BZ-28-WMW (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/273094-cielo-bz-28-wmw.html)

Rotty 10-08-11 14:36

Cielo BZ-28-WMW

1 Attachment(s)
Salut, m-am gandit sa va prezint si eu Cielo Executiv din 2006, motor 1.5 8v cu GPL din fabrica, 4 geamuri electrice, aer conditionat, inchidere centralizata, alarma, masina o am de noua si are 85000 km :D

Momentan la partea mecanica nu sa umblat cu toate ca e cam puturos uneori :lol: , dar nu e cazul acum :D

Ca planuri de viitor ar fi:
- arcuri sport pe fata
- kit xenon h4
- toba sport
- folie pe geamuri
- schimbarea parbrizului ca este spart

Am pus o poza insa masina a primit intre timp jante pe 14" si in seara asta sper sa reusesc sa dezlipesc sticla de pe faruri sa montez si angel eyes :D ...

Rotty 10-08-11 21:45

Re: Cielo BZ-28-WMW

3 Attachment(s)
Am reusit sa dezlipesc sticla farului si am montat angel eyes-ul in farul stang :-) , maine o sa pun si in cel drept ... se putea si mai bine insa sunt multumit astept sa vad cum da pe masina :D

Tin sa precizez ca angel eyes-ul este facut de mine acasa :D
Astept parerile voastre o sa pun poze si dupa ce montez farurile pe masina :D

B-99-SAA 18-08-11 20:02

Ti-ar trebui faruri cu sticla clara. Pune poze cu ele montate, nu prea intelegi mare lucru din poza de mai sus. :)

Rotty 30-08-11 15:04

6 Attachment(s)
scuze de intarziere nu am mai continuat aici cu prezentarea :D
atasez acum ceva poze :D

am vopsit si rama la far neagra se vede mai frumos asa ... o sami cumpar alta semnalizare pe dreapta si o sa le desfac sa le fac si pe ele negre ... asta care o am acu sa ingalbenit ...

PS. Butonul verde din scrumiera e pentru a le aprinde ca nu le-am pus pe pozitie dar cred ca o sa le schimb ;))

Rotty 09-09-11 00:47

4 Attachment(s)
Astazi am montat prelungirea la bara fata :D

Rotty 18-03-12 11:19

5 Attachment(s)
Nu prea am fost activ pe topicul de aici ... am reusit sa schimb parbrizul apoi dupa 2 luni pe autostrada Bucuresti - Pitesti mi-a sarit o piatra in coltul dreapta jos si s-a spart si asta ... urmeaza sa-l schimb iar mai spre vara asa...

De vrei 2 luni mi-am pus si xenon h4 6000k, am si instalatie h3 pentru proiectoare dar imi mai trebuie un droser pt a o monta...

Ieri mi-am montat scaune de Kadet GSI am muncit toata ziua de la 11:00 la 19:00 ... scaunul de la sofer a avut un fier rupt si se misca aripioara de la spatar a trebuie sa-l desfac sa scot tapiseria si tot sa ramana scheletu ... dupa 2 ore de chin l-am sudat si acum e ok :D

pwr_bz 22-03-12 16:52

Bun.Esti pe drumul cel bun.

Rotty 22-03-12 22:38

incet, incet voi face mai multe la ea dupa cum imi permite bugetul :)

rss25 04-04-12 11:38

faine scaunele, prelungirea de ce ai vopsit-o cu negru? sau neagra o vad eu?

Rotty 04-04-12 19:31

Prelungirea nu o mai am pusa pe masina vreau sa o vand, am vopsito neagra ca aveam un spray negru prin masina si arata naspa ea am dato cu kit prin anumite locuri ca avea ceva zgarieruri...

Rotty 25-04-12 13:26

1 Attachment(s)
Mi-au ajuns si jantele vineri ajung acasa, abia astept sa le pun pe masina :D domnu care mi le-a vandut mi-a spus ca le-a probat pe un cielo si ating in etrier pe fata... au 6J si ET30 sau 35 ... am vb la tata la munca sa-mi faca niste distantiere de 5mm sper sa fie gata pana vineri :D

B-99-SAA 02-05-12 12:40

Pai hai sa le vedem sus :D

Rotty 02-05-12 13:22

Momentan le-am pus doar pe spate ca tre sa fac flansele, astazi am dus materialu la strungarie sa vad cand vine tata de la munca ce si cum ... sper sa le fi facut :D o sa pun poze dupa ce le urc pe masina :D

car 02-05-12 15:42

Salut. Daca au fost achizitionate din Severin au fost probate pe masina mea si din cate am vazut eu pe langa distantierele de 5 mm o sa fie nevoie si de inele de centrare. Distantierul cred ca putea sa fie si mai mic de 5 mm. Bafta.

Rotty 02-05-12 15:45

Inelele de centrare or sa fie cu tot cu flanse... fac un guler direct din flansa ... daca intelegi ce vreau sa zic :) sa nu ma mai complic cu inele de centrare si etc...

Si da, jantele au fost luate din severin :D

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning