![]() |
bmw 320d 2006
3 Attachment(s)
Va. Salut! sunt nou pe aici daca postez gresit rog un moderator sa mute topicul!
Am decis sa va prezint masina mea.nu e cine stie ce,dar e a mea . Masina am loato ieri. am doar 2 poze cu ea. dar am sai fac cand va fi vremea buna(momentan ploua). Este un 320D din 2006 .ca dotari are ceva . sincer nici nu le stiu le am scrise pe ceva. Masina are 87000km reali.(Carte service,3 chei) Rog pe cine cunoaste sami spuna si mie ce semnifica acolo unde este ,,bifat'' in poza. In rest sper sa va placa masina. Sper ca cineva sami spuna si mie ce vrea sa zic acolo unde este BIFAT . Va salut! |
Re: bmw 320d 2006
Se misca minunat motorasu asta. S-o stapanesti sanatos.:-)
|
Quote:
Acum am venit iam schimbat uleiul plus filtru motorina plus filtru de ulei Nu stie nimeni sami zica? ce inseamna acolo? |
planuri de viitor cu ea ?
|
Quote:
|
si la cati bani te-a dus toata treaba ?
|
Sincer am vrut o masina sa fie din germania si sa fie din punct de vedere exterior si interior impecabil. Am sa va pun niste poze sa vedeti si interiorul cum arata plasticul fara nici ce-a mai mica urma...si exterior la fel.
O sa revin cu poze ext-int cand so opri ploaia. Am dat pe ea 15000E fix.nu mi-a lasat propietarul nici macar un leu am fost am bagato la bavaria .au verificat la ea tot de la vopsea la motor.totul a fost ca nou . Am vrut o masina ca sa aiba trapa neaparat asa imi doream eu.si toate pe care leam vaz ba nu avea trapa ba nu era adus din germania ba avea km multi ba nu stiu ce .. Nu am navigatie nici nu am vrut nu imi place (acum fiecare cu gustul lui deci gustu nu se discuta)asa si fara piele .. O sa revin cu poze mai clare si mai bune. Carte service toate carticelele de la masina 3 chei.;);) Masina trage f. bine imi place la nebunie cum merge consum 6 nu am mers in oras doar un drum scurt pana la Campina si inapoi .E masina pe care mi-o doream sper sa am parte de ia. Sper sa va placa cand o sa va arat pozele Dar mai intai sa se opreasca ploaia asta:)) |
7 Attachment(s)
Photo..
O sai schimb si grila fata cu una cromata sau neagra. |
Daca nu ma insel aia sunt kilometrii ramasi pana la revizie...
|
Am rezolvat problema nu era nici macar o prob ...
Azi iam schimbat filtru particule si filtru aer. |
Quote:
|
Cat a costat filtrul de particule?
|
Parca 100ron am dat da nu mai stiu sigur.
Da este un cadou de ziua mea. ca pana acum am umblat cu o solenza,opel vectra,passat. si asta era masina pe care mi-o doream de mult.:D |
Quote:
|
Ms frumos.Asa sa fie.
Daca imi pun faruri dastea imi tb sa modific ceva la pc masini? http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...8-9826555.html Eu acum nu am Xenon ... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning