![]() |
Placute inmatriculare
M-ar interesa de unde pot cumpara placute de inmatriculare cu spatii mari intre litere . Mersi!
|
Re: Placute inmatriculare
De la politie am auzit eu.
|
e de platit vre o taxa in plus dak e spatziu mai mare intre litere sau e in acelasi caz in care ar fi una obisnuita ?
|
cum sta treaba cu numerele facute din autocolant? dealea plasticate micutze...unde se pot face?
|
Quote:
la orice firma de productie publicitara ... dar sunt illegale .. adica daca te prinde cu ele .. iti da amenda ;) |
hmm ok mersi asta vroiam sa stiu daca is legale sau ilegale:D
|
pt numerele din autocolant sau orice altceva care difera de stat iti iei amenda si iti ia si talonul pe care o sa ti-l restituie dupa ce te prezinti la candiano cu numerele stas,cat despre numerele cu litere despartite oficial nu ai cum sa le faci ,doar dak cunosti pe la politie sau unde se fac numerele ... baietii cer de la 1.5mil in sus pt un set de placute facute despartit
|
Arata bine pe masina !
|
Quote:
in nici un caz ce aberezi tu acolo... |
Concret.Unde imi fac ?
|
concret nu cred ca o sa gasesti raspuns pe forum...:D
intreaba printre prieteni , e imposibil sa nu stie cineva...;) |
Placutele tale sunt dintr-acelea cu litere departate?
|
Quote:
@300ZX : concret poti sa-ti faci dak cunosti pe cinevea la candiano ori la udriste sau cum ti-am zis sunt baieti care mai fac treaba asta dar o sa-ti ceara cu 500 de mii mai mult decat se ia "normal".sau mai simplu dak mai pierzi timpu pe la pescarus sau pe unde se mai strange lumea de aici de pe forum intreaba-l si tu pe primul care il vezi cu numere despartite ;) |
Si eu as fi interesat. Cine ma poate ajuta 100% sa-mi dea PM.
|
Mersi pentru informatie !
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning