![]() |
Vreau sa-mi iau Leganza (sfaturi)
am un Renault Clio de care sunt f multumit dar vreau sa-mi iau Leganza. Mi-a placut inca de cand a aparut si acum vreau naparat.
as vrea sa-mi spuneti si mie la ce sa ma uit cand o cumpar? ce probleme apar? consumabilele sunt scumpe?merita sa-mi iau la sh? Banii pe care sunt dispus sa dau pentru masina sunt in jur de 7000euro.. pot gasi o Leganza buna la pretul asta? vreau motorizarea de 2.0l benzina cu 133cp. Ce consum are? Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare sfaturile voastre |
Ai planuri mari pentru varsta ta,chiar si bani.... :? :)
|
Doar nu vrei sa scrie tata de 45 de ani pe forum. Vorbesc la modul cel mai serios, astept sugestii.. eventual cam la cat se ridica asugurarea casco si pretul la revizii
|
asteapta mai bine sa-tzi iei permisul... ca in 2 ani mai scad preturile la laganza...
|
mda.. e o idee buna, dar acum as gasi o Leganza sa zicem daca am noroc in jur de 50 000km dar peste 2 ani e cam cazuta :? consumul este cel care ma da inapoi, am inteles ca e cam mare in oras
|
PS si mai am de astepta un an jumate :)
|
poi stai ca io nu inteleg?...vorbesti in numele lui taicatu?..el vrea sa isi ia masina asta?...m-i se pare cam airea motorizarea asta...adica nici consum mic nici acceleratie(stii de zic ?)...136 cai pe 1600 kg sau cate are...n-are rost doar daca esti ceva fanatic daewoo :lol: ...si consumu...am un prieten cu o leganza si...nu vrei sa iti zic cat ii ia in orash...in jur de 12 mers frumos si peste 16 in blana...in rest masina e frumusica...si f confortabila...
|
pardon..kkatu asta ne net...gata l-am editat :)
|
tu vrei sa ne dovesdesti k o intrebare poate fi pusa in 2 sau mai multe feluri?
|
consumul in oras am auzit ca e cam mare... 0-100km/h 10,5s sau asa ceva.. da e si cam grea insa acum conteaza cam si la cat se ridica asigurarea casco ca piesele sunt cam scumpe..
oricum faza e sa nu fie de la vre-un samsar cu km dat inapoi, piese shimbate etc.. de asta nu prea am cum sa-mi dau seama. Sau sa fi avut nustu ce accident, masina refacuta dar daca e infundata si chituita n-am facut nimic si asta n-ar fi nimic faza e sa nu traga ca n-ai ce sa mai ii faci. trebuie sa gasesc una care merita luata |
OFFTOPIC: site-ul ala din semnatura merge? sau ar trebui sa mearga? ca la mine apare blank page
|
trebuia sa raspund pe privat :P da merge dar se pare ca a picat serverul de 2 zile..
|
nu stiu ce sa zic, aici Leganza n-a avut succes (de fapt, nici un daewoo dinainte sa-i cumpere GM) de aia acum se vadn pe nimica toata, gasesti Leganza 99-00 cu sub 100 000km si la 3000-3500 euro.......asa masina a fost criticata pt lipsa de V6, avdn doar cutie automata disponibila si 133 cp nu prea se misca pe placul americanilor.
Mie nu-mi displace masina, eu zic ca daca gasesti una la un pret bun si crezi ca-ti permiti intretinerea (am auzit ca e f scumpa in Ro) merita, dar incearca sa gasesti manuala si modelul ala full echipat. Din cate stiu chair exista pt ea si chip si alte produse de modificat.... |
eu am avut Leganza (defapt inca o am, o conduce taica-miu acum) si sunt multumit de ea (si el este)
Punctul cel mai slab este puterea (133 cp la 1600 kg nu se prea simt), dar este o masina confortabila, cu destul de multe optiuni (varianta full-option) , consumul in jur de 11-12 . probleme majore nu am avut cu ea (motor, cutie de viteze), dar are o problema cu esapamentul recunoscuta de fabrica. Eu am schimbat vreo 4 finale in 100 000 km. Parerea mea e ca merita Daca vrei mai multe date trimite PM Bafta |
Eu am Leganza si in 290 000 km in 4 ani la motor nu am schimbat decat distributia si pompa de apa, dar am schimbat vreo 3 cutii. Si asta din cauza felului in care merg si a tuningului de la motor. In rest sunt super multumit de masina. Imi consuma cam 10.5 - 11 in oras, iar afara mult mai putin. Secretul este sa-i faci schimbul de ulei si filtre la timp ( 10 000 km). Altfel ajungi la consumuri de 14 - 15 in oras. O alta problema generala este Sonda Lambda. Eu am schimbat-o pe la vreo 60 000 km si am pus una de pe o Astra GSI. A ajutat super mult la consum si a crescut si performantele.
CeReS are mare dreptate cu finala. Eu am schimbat vreo 4, iar pe ultima am sudat-o de vreo 15 ori. Pana la urma am facut tot traseul din inox (Borla). |
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning