![]() |
Subaru Impreza WRX STI vs. Mitsubishi Lancer EVO 8
2 Attachment(s)
performantele sunt asemanatoare...designul diferit!!sunt 2 masini superbe... :P.... :D
|
mie sincer imi place mai mult Evo pare mai agresiw decat Impreza...
si e mai rapid la 0-100 :D :twisted: |
-Sincer sa fiu imi place mai mult Impreza STI (la aspect)
-Am vazut chiar azi 28.11.2004 un reportaj cu ea pe B1 TV si mi-a placut foarte mult -Dar nu am vazut nicaieri cat costa :oops: Voi stiti ? Aveti vro parere ? |
Din cate am auzit se pare ca la performante subaru e superior dar nu cu diferenta mare, insa ca aspect love evo8 :wink: ambele sunt super masini insa merg pe evo 8)
|
Inca un chestionar copiat de pe forumul supercar.ro
In mai multe ipostaze, Impreza a batut EVO. Depinde de ce are fiecare sub capota (cand faci un chestionar spui masina X vs. masina Y STOCK! - daca sunt modificate nu mai stii care, cum trage mai tare). Cand faci un chestionar, nu pui 2 poze si ceri pareri. Spui date despre fiecare, gen acc. 0-100 km/h, hp, torque, etc. Mafiotule: inca un mesaj ca sa te bagi in seama ? Daca ai vazut La Limita, pe B1TV, atunci trebuia sa auzi ca la sfarsitul reportajului s-a spus clar ca, cu tot cu taxe, masina ajunge undeva la 50.000 E ! Btw: carlo - STi, nu STI |
Re:
Quote:
-Imi pare rau ca nu am dat o informatie exacta despre aceea masina :oops: |
EVO---265CP
0-100::6.1s TopSpeed::245 km/h Impreza---265CP 0-100::5.5s TopSpeed::244 km/h |
ii frumos si subaru..dar sincer mie imi place mai mult evo 8 arata mult mai fain..dar eu as prefera..un evo7 :lol: 4,7 -100!!
|
EVO mai deosebit decat Impreza
|
amandoua sunt superbe, tractiune integrala, putere mare, etc etc dar EVO castiga la aspect, e mult mai agresiv. aleg evo
|
Ca design EVO e mai frumos iasa aleg fiabilitatea si sunetul unui STi :lol:
|
subaru WR1...si asta pentru ca mitsu este cu ceva generatii mai mare decat subaru...care s-a cam invechit..si totusi nu vad o chestie...
de se spune despre EVO8.ultima gen..si nimic despre subaru WRX STI 2.5 300cp care este modelul 2004 ???? |
STi de 2.5/300 de cai este modelul pt America si pt Europa are 2 litri/265 de cai. Evo are 2 litri peste tot dar puteri diferite din cauza normelor de poluare :lol:
|
EVO...pt ca exista o varianta de 400cp stock...Subaru nu prea are asa ceva... :wink:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning