![]() |
ia sa vedem cu ce se lauda fiecare:D
incep io: HU JVC nush exact ce model fata:Hertz Dieci dsk165 spate:lipsa:D amplificatoare: JBL GTO 2000 2x75 pt fata JBL GT 75.4 2x284 pt woofere subwoofere: 2 JBL GT4-12 condesator: STINGER 1 Farad conectica: Stinger |
Re: Muzica voastra din masina
Si eu:
HU Tape Player Renault nu shtiu modelu fatza: 2xTweetere tot Renault banuiesc restu: pauza |
io la sectiunea asta nu ma bag....k n-are rost...nu k is tare....dimpotriva...standard 4+4 boxe si in mp3 player Sony X-plod :(((((
|
si eu am ceva....
gasiti aici: https://forum.4tuning.ro/546-instalari-diverse/3203-sistemele-noastre-audio/page-8.html |
se anunta o schimbare a subwooferelor si achizitionarea unui amplificator +condesator +unitate +conectica pt dacie:D doresc sa readuc dacia la nivelul care il avea :D
gata?...nime nu mai zice nik? |
RCD300 "Plus" 4X20W
10 difuzoare....mult mai multe decat ai tu...scula...:P Multumit??? Nu ca tine suvufare si tiutare numa.......aia-i muzici..... |
ete nah......ciumegule:d
|
salutari
hop si yo cu trabantzelu. beei oameni slabi , muzica ca mine n-are nimeni.yo am un radio (de la bunicu-mio) in portbagaj.e modelul ala micutz (cam cat un televizor). |
Atunci este clar
Il portzi pe post de statzie Si un difuzor de carton pe post de woofer sau ce? |
ce minte dan asta.......
|
nu mint.asta e adevarul.am auzit ca statiile pe lampi sunt cele mai bune.
|
1 Attachment(s)
vine vine vine........
|
Si filtru als la care-i tot faci reclama "ascunsa" unde e ???
|
filtru vine.....dar tre sa astept...wooferele pe saptamana viitoare cred ca sunt venite si facute incintele:D
|
bassu-le astept sa vad ce iese.
spor la treaba. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning