Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Probleme e4 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/272502-probleme-e4.html)

cata320 06-08-11 21:13

Probleme e4

va salut si as vrea sa stiu daca e cineva pe aici care se pricepe cat de cat la bmw-uri si nu doar isi da cu parerea sa ma ajute cu cateva sfaturi... Am achizitionat de 2 sapt un bmw e46 320i 150cp din 1999 si am ceva probleme cu el. Prima ar fi sper ca am rezolvat-o imi consuma enorm (cu 20 de litri benzina am facut 120 km mers normal fara talpa) mergea intrerupt oscila la relanti , am schimbat debitmetru am pus un simens si vad ca nu mai face asa dar sa vedem consumul am bagat 30 de litri si sper sa fac macar 250km in oras mers normal a 2-a a fi la grup cand schimb mai ales in treapa 1 2 face un zgomot ca o bubuietura stiti voi cum:) unii mecanici mi-au spus sa-mi caut grup altii sa mi iau bucsa nu stiu ce sa mai cred deocamdata am comandat toate bucsele de la grup pe Lemforder sa vedem daca mai face aaa si inca ceva airbagul e aprins si nu se conecteaza pe el cum as putea sa sting becul ala fara tester.
Multumesc anticipat tuturor care imi vor raspunde!

Casilias 11-08-11 12:22

Re: Probleme e4

Salut!
La a-2-a problema este simplu este bucsa:) o schimbi si nu o sa mai faca si eu am avut aceiasi problema. Cand este bucsa dusa se aude un zgomot cum ai lovi intr-un cauciuc.
Problema cu airgabul nu cred ca poti sa il stingi fara testar. Becul cred ca este aprins din cauza plasei de pe scaunul din dreapta. Daca nu stii ce inseamna pe scurt in scaunul din dreapta este o plasa care sesizeaza daca este pasager sau nu. In functie de asta sare airbagul in caz de impact. Daca plasa este rupata da eroare de airbag si se aprinde becul(este o problema genereala la bmw). Se poate face un bypass sa nu se mai aprinda becul in bord dar eroarea trebuie stearsa cu testarul. Daca vrei sa stii mai multe despre faza cu bypass-ul da-mi un pm cu id-ul tau si vb mai multe.

NU RECOMAND BYPASS-UL

the_rifle 11-08-11 22:13

Nu e de la grup problema.
Diferentialul cand are probleme huruie si ulterior se sparge. Diferentialele care au avut ulei in ele au uzura extrem de mica iar cand n-au ulei huruie. Nu apuca sa faca uzura prea mare pt ca ajung sa se sparga . Deci nu apuca sa faca joc intre piese ....
Cu debitmetru trebuie sa fii atent la un aspect. Daca electronica de pe masina ta e Bosch se pune debitmetru Bosch. Daca e Siemens pui debitmetru Siemens.

cata320 12-08-11 19:25

Quote:

Originally Posted by the_rifle (Post 4521746)
Nu e de la grup problema.
Diferentialul cand are probleme huruie si ulterior se sparge. Diferentialele care au avut ulei in ele au uzura extrem de mica iar cand n-au ulei huruie. Nu apuca sa faca uzura prea mare pt ca ajung sa se sparga . Deci nu apuca sa faca joc intre piese ....
Cu debitmetru trebuie sa fii atent la un aspect. Daca electronica de pe masina ta e Bosch se pune debitmetru Bosch. Daca e Siemens pui debitmetru Siemens.

Cu debitmetru am rezolvat l-am schimbat si merge chiar ok consumul si-a revenit grupul uruie un pic si i-am schimbat toate bucsele inclusiv uleiul tot face maine ma duc cu ea la un mecanic bun in bmw sa vad daca chiar e grupul unde am schimbat eu bucsele aia isi dadeau cu parerea ba ca e ba ca nu e

All times are GMT +2. The time now is 15:31.

- Copyright 2026 4Tuning