![]() |
Ford Mondeo mk1 1.8 16V
6 Attachment(s)
Salut Fordistilor :D:D:D
Va prezint si eu "micutza" mea :D O am de 1 an si sunt EXTREM de multumit! 1.8 16V, 115 caluti 8) ... MULTE dotari fata de alte masini din prezent., e super. Cat despre consum sa zicem ca sunt multumit: 9.7% in oras vara ...iar afara ii scot si 7 :-P Masinuta din pacate nu arata asa cand am luat-o, am bagat ceva banuti s-o fac cat de cat frumoasa si sa arate ingrjita :oops: ...acum merge foarte bine, nu bate nimic, nu consuma ulei. In prezent strang banuti s-o las putin pe burta ca e prea barca :D un set de jante frumoase si aia e :D... |
re: Ford Mondeo mk1 1.8 16V
Sa ai noroc de ea! e foarte frumoasa! Ce dotari are? daca tot e mai "potenta" decat multe masini din ziua de azi?
|
re: Ford Mondeo mk1 1.8 16V
4 Attachment(s)
-air-bag
-a/c -scaune plus -temportizator stergatoare -cotiera fata si spate -4 geamuri electrice -scaun sofer electric -reglarea volan pe inaltime -clantele de la usi luminate -proiectoare ceata -bancheta rabatabila cu doua optiuni -computer de bord -atentionare la temperatura sub 0 grade si peste 0 grade a aerului de afara -reglare intensitate a blocului de lumini -jante aliaj -parasolare iluminate Ca muzica am un casetofon cu afisaj digital, citire card microSD, USB + mufa jack si in spate un subwoofer xplod, are pana in 150w rms dar deocamdata e suficient. ...si cam atat...pentru mine sunt suficiente, sunt mai mult decat multumit |
Re: Ford Mondeo mk1 1.8 16V
Da, ai dreptate, sunt dotari la care nu te prea astepti. Imi place la culme masina. Sa vedem ce iese. Oricum din ce vad e foarte ingrijita, sa o tii asa. Eu unul sunt mandru de masina ta :lol:
|
Multumesc!
|
Sa o conduci multi km fara incidente.
E draguta masina, cu siguranta are nevoie de arcuri sport si alte jante de aliaj. Nu sunt de acord cu iluminatul din interior ... Bafta in continuare. |
Quote:
|
jantele sunt cele originale, doar ca sunt vopsite de mine...pun niste jante pe 16" si o las si pe burta :D ...
si cu iluminatul din interior nu cred ca e o tiganie sau prostie...fiecare cu gusturile lui, oricum eu accept orice fel de parere: "unde-s multi puterea creste" :D |
Quote:
|
Nu le fac negre :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
iti dai seama ca o sa ma uit si eu pe un catalog ceva...
|
Nu iti trebuie catalog, doar putina imaginatie. Sunt destule jante frumoase la Bazar :D. Bafta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning