![]() |
AM O DILEMA IN A LEGA SUBWOOFER"u
Am un Ground Zero Hydrogen 30x 800 RMS. 2x2 ohmi.. si O statie Ground Zero Hydrogen 2350XII... nu stiu cum trebe sa il leg corect.. Vreau sa Mearga MAXIM da in aceelasi timp si corect ? cum pot face asta ? held pls :D
|
Re: AM O DILEMA IN A LEGA SUBWOOFER"u
Pai legi bobinele in serie si amplificatorul il pui in punte. Daca nu stii exact cum se face incerc sa iti fac o explicatie : Pe subwoofer ai 2 bobine fiecare cu + si - . Iei un fir (este posibil ca subwooferul sa aiba conectorul acesta in cutie daca nu iei un fir oarecare) si legi - de la prima bobina cu + de la a doua bobina (tocmai le-ai legat in serie). Acum a mai ramas + la prima bobina si - la a doua, care le vei lega la amplificator. Pe amplificator ai 2 canale fiecare cu + si - . Si ca il legi in punte : tragi un fir de la + de la prima bobina si duci la + de la un canal si inca un fir de la - de la a2a bobina la - la celalalt canal. Te uiti pe amplificator si scrie care e + si - pentru bridge (punte) ... oricum e + de la un canal si - de la celalalt canal.
Daca astea sunt valorile amplificatorului (ce am gasit si eu pe net) : Putere 4 ohmi: 2x240W RMS Putere 2 ohm: 2x430W RMS Putere 1 ohm: 2x700W RMS O sa dai cu 860W in el. Mai mult nu poate, decat daca aveai 2 bobine de 4ohm sau una de 2 ohmi. |
ok am inteles mersi mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning